, Nemmere at klare flytningen med billejeBrug for en flyttebil? Brug billeje. Foto: Erich Ferdinand, Creative Commons.

Skal du bruge en bil til ferien eller en forretningsrejse, er du næppe i tvivl om at billeje er den nemmeste løsning. Men hvis du står for at skulle flytte eller har brug for en mini-bus, hvor går du så hen? En engelsk undersøgelse viser, at mange ikke er klar over at biludlejningsfirmaer udover almindelige personbiler ofte også ofte udlejer både flyttevogne og mini-busser.

Lej varebil og flyttebil i alle størrelser

At mange af os ikke umiddelbart tænker på biludlejningsfirmaer, når vi står med et stort flyttelæs eller har brug for en mini-bus med plads til en større gruppe, kan biludlejningsselskaberne til dels bebrejde sig selv. De fleste firmaer gør således mest ud af promovere billig billeje i forhold til almindelige personbiler.

Men ligesom der er mange fordele ved at benytte billeje på ferien, er der også indlysende fordele ved for eksempel at leje en varevogn hos et biludlejningsfirma til flytningen. Flytter du for eksempel fra den ene ende af landet til den anden, kan det være irriterende at skulle køre retur med den tomme vogn for at aflevere den. Bestiller du i stedet billeje i søgemaskinen her på siden, tilbyder mange af biludlejningsselskaberne muligheden for at aflevere den ved en lokale afdeling, så du kan komme i gang at pakke ud med det samme.

Hos biludlejningsselskaber som for eksempel Europcar og Avis i Danmark byder udvalget af varebiler og flyttevogne på en bred vifte af størrelse, som kan lejes med et almindeligt kørekort (Kategori B). Nogle steder kan du desuden samtidigt leje flytteudstyr såsom flyttekasser og sækkevogne.

Bestil en billig flyttebil online

Skal din flytning gå så let som muligt, kan det anbefales at bestille din vare- eller flyttebil i god tid. Så har du bedst chance for en i den rette størrelse, og ikke mindst til den billigste pris.

I søgemaskinen her på Billeje.info kan du nemt og hurtigt få et overblik over den billigste billeje i Danmark. Indtast blot hvor og hvornår, du ønsker at benytte billeje, så får du straks en oversigt over de bedste tilbud fra en lang række biludlejningsfirmaer i Danmark. Brug eventuelt filteret til kun at få vist ‘store’ lejebiler.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *