St. CroixSt. Croix. Foto: Jason P. Heym, Creative Commons

Norwegian åbner til november for direkte flyvninger mellem København og De Vestindiske Øer, nærmere bestemt øen St. Croix. Det norske lavprisflyselskab har desuden indgået et samarbejde med en række danske rejsebureauer om at flyve kunder til øen med den danske fortid.

Badeferie og dansk kolonifortid

St. Croix var tidligere en del af de Dansk Vestindiske øer. Sporene af den danske kolonifortid ses stadig rundt om på øen, hvor flere byer for eksempel har danske navne. Danmark solgte øen sammen med Sankt Thomas og Sankt Jan til USA i 1917, og i dag hedder øgruppen officielt U.S. Virgin Islands.

Udover de interessante historiske levn fra et mørkt kapitel i den danske historie, er St. Croix naturligvis er populært rejsemål på grund af det solrige, varme klima, samt ikke mindst den smukke natur med eksotiske strande og farverige koralrev. Til trods for at St. Croix kun er på størrelse med Møn, finder du her en bred vifte af aktivitetsmuligheder.

Lej en bil og benyt muligheden for at afprøve de forskellige flotte strande rundt langsøen. Skulle du mod forventning trænge til en pause fra strandlivet og snorkling på de flotte koralrev, kan du eventuelt køre ind tur ind på øen for at opleve det rige dyreliv i den grønne natur.

Flere danskere til Caribien

Norwegian annoncerede samtidig med den nye direkte rute til St. Croix et samarbejde med Bravo Tours, Albatros Travel og Stjernegaard Rejser om at flyve rejsebureauernes kunder til blandt andet St. Croix, når flyvningerne begynder til november.

Karin Gert Nielsen, Managing Director Scandinavia, U.S. Virgin Islands Tourism Office byder den nye direkte forbindelse fra Caribien til Danmark velkommen.

”Vi er utrolig glade for, at Norwegian har valgt at sætte Dansk Vestindien på deres rutenet fra næste vinter. Det giver en helt unik mulighed for danskere til at besøge U.S. Virgin Islands, som de hedder i dag. Vi tror på, at Norwegians ugentlige flyvninger vil være med til at styrke båndene mellem U.S. Virgin Islands og Danmark specielt set i lyset af, at 2017 er 100-året for salget af øerne til USA. Vi forventer virkelig, at Norwegians nye rute vil bidrage til en stigning i turismen på øerne,” siger Karin Gert Nielsen.

Bestil billig billeje på De Vestindiske Øer

Med en lejebil på De Vestindiske Øer kommer du nemt rundt i de fantastiske landskaber og til de bedste strande. Husk at der er venstrekørsel.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde den billigste billeje på De Vestindiske Øer, herunder St. Croix. Det er den nemmeste og hurtigste måde at få et overblik over udbuddet af lejebiler og priser.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *