, Ny luksuriøs Porsche hos Hertz biludlejning i USAPorsche Macan Turbo. Foto: Yahya S., Creative Commons.

Hertz Biludlejning i USA har netop tilføjet luksusbilen Porsche Macan Turbo til deres udvalg i en række lufthavne i USA. Drømmer du om en unik køreoplevelse, er denne SUV ifølge Hertz et af de bedste valg.

Luksusbiler som lejebiler i USA

Hertz og andre biludlejningselskaber i USA har efterhånden et ret bredt udvalg af luksusbiler og sportsvogne i deres flåde. Udover denne seneste Porsche-tilføjelse har Hertz i deres “Dream Cars collection” for eksempel modeller som Jaguar, BMW, Mercedes-Benz samt andre Porscher som 911 og Boxster.

Læs om tre fantastiske roadtrips med billeje i USA

Foreløbig tilbyder Hertz leje af en Porsche Macan Turbo i lufthavnene i Los Angeles, San Francisco, Ft. Lauderdale, Miami og Denver. Udover selve den eksklusive køreoplevelse får Dream Car kunder hos Hertz også personlig VIP-betjening, som blandt andet inkluderer at en medarbejder vil møde op for at aflevere bilen direkte til dig i lufthavnen.

Bestil billig billeje i USA

USA er bilernes land, og vil du have mest muligt ud af en din rejse og komme let omkring, er det ikke til at komme uden om, at det er nemmest med en lejebil.

Heldigvis er der et stort udvalg af biludlejningsselskaber og et tæt netværk af udlejningsstationer i USA. Så uanset hvor du rejser til i det store land, har du gode muligheder for at få et godt tilbud på billeje i USA. Alene Hertz har for eksempel ifølge egne oplysninger over 1.600 udlejningsstationer i og nær landets lufthavne.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde din lejebil, og brug eventuelt filterfunktionen til at finde bestemte bilmodeller.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *