Volkswagen up! kan være den ideelle lejebil i mange situationer. Foto: VW.

Den stærkeste og hurtigste up! til dato blev forleden introduceret på det store GTI-træf ved Wörthersee i Østrig. En ny model som ifølge Volkswagen har masser af sportsappeal både i udseende og ydelse.

Volkswagen up! GTI

Den nye up! har en række af de typiske GTI-stilelementer såsom den klassiske røde linje kølergrillen, som toppes af med det forkromede GTI-logo. Det er dog ikke kun små detaljer i designet som dette og de flotte 17” alufælge, der uden tvivl vil trække kunder til.

Under motorhjelmen ligger en 1,0 TSI turboladet benzinmotor med 115 hk og hele 230 Nm drejningsmoment. Den er ifølge Volkswagen på de tekniske specifikationer meget tæt på det den første Golf GTI præsterede i 1976, som på den tid var et nybrud med udstyr, kunderne kun var forvænt med i de langt dyrere, eksklusive sportsvogne og luksusbiler. Det kan nok ikke anbefales at teste det, men up! GTI har ifølge den tyske fabrikant en topfart på 197 km/t.

I forhold til den almindelige up!, som der findes en hel del af på de danske veje, skiller GTI-udgaven sig også ud ved at stå 15 mm lavere takket være en sportsundervogn.

Lej en Volkswagen up!

Det er ikke usandsynligt at up! GTI finder vej til nogle biludlejningsselskaber. Her findes den almindelig up! allerede, som takket være dens kompakte, håndterbare størrelse for mange er den helt perfekte lejebil til for eksempel at komme rundt i smalle gader. Er man blot én eller to afsted, er denne bilstørrelse ofte også perfekt og mest økonomisk.

Har du brug for en lille, billig lejebil kan du benytte søgemaskinen her på Billeje.info. I søgemaskinen fra CarTrawler er det således altid nemt og hurtigt at finde de billigste priser på billeje fra hundredevis af biludlejningsfirmaer i hele verden.

Er det en lille, billig lejebil, som du søger? Så kan du med fordel benytte søgemaskinens filterfunktion. Her kan du også angive ønsker til ønsker automatgear, firma osv.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *