Aston Martin V8 Vantage Coupe.Aston Martin V8 Vantage Coupe, en af bilerne i Hertz' nye samling af drømme-lejebiler. Foto: Ed Callow

Drømmer du om at sidde bag rattet i en Lamborghini eller Porsche? Så har du med billeje i USA nu endnu en nemmere ved at udleve drømmen. Hertz Biludlejning har således netop lanceret Hertz Dream Cars, som er en samling af de ypperste lejebiler selskabet kan tilbyde i USA.

“Lanceringen af Hertz Dream Cars giver kunderne mulighed for at rejse på første klasse,” siger Mark P. Frissora fra Hertz.

Bestiller du en af Hertz’ drømme-lejebiler i USA vil en medarbejder enten møde dig i lufthavnen for at give dig en introduktionen til bilen, eller du kan få leveret lejebilen direkte til døren. Lejebilerne i den eksklusive samling inkluderer blandt andet Aston Martin V8 Vantage, Audi R8, Bentley Continental GT, Lamborghini Gallardo, SRT Viper og Tesla Model S.

Hertz tilbyder leje af drømmebiler 35 steder i USA, inklusiv blandt andet Los Angeles, St. Louis, Chicago, Miami og Las Vegas.

Bestil billig billeje i USA

De lave priser på billeje og udbuddet af spændende bilmodeller i USA, er en oplagt mulighed for at krydre rejsen i USA med en unik køreoplevelse. Men uanset hvilken type lejebil du vælger, giver billeje dig desuden muligheden for at få mest muligt ud af din rejse i USA. I det store land er der ofte langt mellem seværdighederne, men med din egen lejebil kan du i ro og mag opleve USA i dit eget tempo uden at bekymre dig om offentlige transportmuligheder.

Bestil billig billeje i USA her på Billeje.info, hvor du i søgemaskinen finder de bedste tilbud på lejebiler fra Hertz og de mange andre biludlejningsselskaber i USA. Du vælger selv om du vil afhente din lejebil direkte i lufthavnen eller i en by.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *