, Nye eksklusive bilmærker hos Sixt BiludlejningLuksusbil hos Sixt. Foto: Sixt.

Billeje er ikke blot en mulighed for at rejse billigt, men kan også være en mulighed for at udleve drømmen om at sætte sig bag rattet i en eksklusiv bil. Sixt Biludlejning udvider nu deres flåde med Maserati og el-bilen Tesla til gavn for dig, som ønsker en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Udlev drengedrømmen hos Sixt

Sixt Biludlejning tyske afdeling introducerede allerede sidste år med succes den legendariske Aston Martin, og nu følger Sixt i Schweitz op med Maserati, mens Sixt Finland føjer den hypede el-bil Tesla til flåden. Sixt’s voksende flåde af ‘premium’ lejebiler er dermed blevet udvidet med endnu to eksklusive bilmærker nu i Europa.

Hvad enten du ønsker at opfylde en gammel drøm at køre på ferie i en bil i millionklassen eller vil ankomme med stil til dit næste forretningsmøde, har du nu chancen hos Sixt i Schweitz og i Finland.

Sixt tilbyder ikke kun billig billeje, men er også et af de store internationale biludlejningsselskaber som tilbyder flest biler i luksusklassen. De to seneste tilføjelser til selskabets bilflåde er da heller ikke biler, man ser mange af på de danske veje. Det er ikke så underligt, da modellerne Maserati Quattroporte S Q4, Maserati GranCabrio Sport S og Tesla S koster op imod 3 millioner i Danmark.

Luksusbilerne hos Sixt Biludlejning hører heller ikke til blandt de billige lejebiler, men er du på udkig efter en eksklusiv køreoplevelse, er det pengene værd. I Zurich, Geneve og Lugano kan du leje en Maserati til en frapris på 3821,- kroner per dag, men du i Finland fra bare 1456,- kroner per dag kan leje en Tesla.

Bestil billig billeje fra Sixt

Søger du den billigste billeje til din næste rejse, kan du i søgemaskinen her på Billeje.info finde de bedste tilbud på billeje fra Sixt og hundredevis af andre biludlejningsselskaber.

Du skal blot indtaste hvor og hvornår, du ønsker en lejebil, så giver søgemaskinen dig hurtigt en oversigt over den billigste biludlejning, så du let kan være det tilbud, som passer bedst til dine behov.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *