Range Rover Evoque. Lej en Landrover hos Billeje.infoNu kan du leje en Range Rover Evoque hos Europcar i Storbritannien. Foto: NRMA Motoring and Services

Europcar, det førende biludlejningsfirma i Europa, udvider sit sortiment med to nye eksklusive lejebiler, Range Rover Evoque og Kia Optima, der især vil appellere til forretningsfolk og bilentusiaster.

Luksus med firehjulstræk

Europcar tilføjer Range Rover Evoque til firmaets ‘Prestige’ klasse i Storbritannien som et tilbud, der især er henvendt til forretningsfolk, som ønsker at rejse komfortabelt og ikke mindst at gøre et godt indtryk på kunderne. Kører du i en Range Rover Evoque lejebil, er du da også sikker på at vække opsigt. Landrover har i Range Rover Evoque formået at kombinere klassiske dyder fra deres traditionelle firehjulstrækkere med gode køreegenskaber på vej, ligesom Evoque også er mere økonomisk end de større modeller. Evoque er for eksempel den Range Rover, som har det laveste CO2 udslip.

Kia Optima

Den anden nyhed hos Europacar, Kia Optima, er også kendetegnet ved en grøn profil, som blandt andet kommer til udtryk i den eksklusive bils “Stop & Go” system, som mindsker CO2 udslippet. I praksis betyder det, at bilen selv stopper motoren, når der for eksempel holdes for rødt eller i køtrafik. Kia Optima er den koreanske bilproducents mest solgte model i øjeblikket, og er udover god brændstoføkonomi kendt for at være en rummelig og meget komfortabel bil med alt det ekstraudstyr forretningsfolk har brug for.

Bestil lejebil online

Har du brug for en eksklusiv lejebil til din næste forretningsrejse, eller har du blot brug for en billig lejebil der kan tage dig fra A til B? Så brug billeje-søgemaskinen her på Billej.info, hvor du finder priser på alle typer lejebiler i hele verden. Benytter du søgemaskinen finder du nemt den bedste pris på den lejebil, som passer til dine ønsker.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *