San Francisco, USAFlot udsigt over San Francisco, USA - San Francisco er et af de mange populære rejsemål i USA. Foto: idleformat

airberlin har endnu en gang udvidet sit rutenet til USA fra Berlin. Det er godt nyt for både forretningsrejsende og turister, som ønsker at besøge USAs populære storbyer såsom San Francisco og New York.

I den nye sommerflyveplan, der er gældende fra den 1. maj 2012, kan passagerer fra København således flyve til Los Angeles via Berlin mandage og onsdage. airberlin øger desuden sine flyvninger til New York med daglige afgange fra mandag til lørdag, hvilket nok særligt forretningsfolk vil sætte pris på.

Der er i sommerflyveprogrammet også 3 ugentlige forbindelser til San Francisco, som sammen med Los Angeles for mange er et oplagt udgangspunkt for en udforskning af det østlige USA med billeje.

Billeje i San Francisco og Los Angeles giver dig adgang nem og bekvem adgang til at udforske de mange seværdigheder i byerne og længere ude. Brug f.eks. billeje til at besøge Yosemite National Park, som er en af Californiens største naturattraktioner.

airberlin har åbnet for bestillinger på flyene til USA næste sommer, og har du brug for billeje i USA, finder du selvfølgelig billig billeje i USA i søgemaskinen her på Billeje.info. Vi samarbejder med Cartrawler, der sammenligner priser på billig billeje fra alle biludlejningsselskaber i USA.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *