Hotel Tenuta del Gallo i Umbrien, Italien.Det nye rejsebureau Hideaways tilbyder blandt andet skræddersyede bilrundrejser til Italien. Her Hotel Tenuta del Gallo i Umbrien. Foto: Hideaways.

Ønsker du størst mulig fleksibilitet og frihed, når du rejser, men vil også helst slippe for bøvlet med selv at arrangere rejseplan og overnatninger? Så kan en arrangeret bilrundrejse, som inkluderer billeje, være den perfekte løsning for dig. På en bilrundrejse kan du i eget tempo udforske rejsemålets smukke landskaber og charmerende byer, og helt selv vælge, hvornår du vil lave afstikkere. Langs din rute venter så forhåndsreserverede hoteller, hvor du kan slappe af om aftenen og fordøje dagens mange indtryk.

Nyt koncept for bilrundrejser

Et nyt dansk rejsebureau, Hideaways, kan med et nyt rejsekoncept blandt andet tilbyde unikke og autentiske bilrundrejser til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Det sker ved, at Hideaways finder og håndplukker unikke landsteder og hoteller samt sammensætter en skræddersyet rejseplan, hvor fly, hoteller og lejebil er inkluderet i rejsens pris.

“Nogle drømmer om at komme ud og rejse. Andre tager afsted på drømmerejsen. Hideaways hjælper med at realisere drømmen, og vi har specialiseret os i disse små livsnyderhoteller, hvor mange i din og min omgangskreds (endnu) ikke har været”, fortæller Marie Kaalund Winther, medejer og en af initiativtagerne til det nye nicherejsebureau.

Hideaways tilbyder indtil videre bilrundrejser til blandt andet Toscana, Umbrien, Sicilien, Andalusien og Portugals fastland, og ifølge det nystartede rejsebureau vil nye destinationer blive tilføjet løbende. Netop nu tilbyder Hideaways for eksempel en spændende 8 dages bilrundrejse i Toscana og Umbrien, hvor du udover de håndplukkede hoteller får forslag til de bedste oplevelser i området med billeje.

Læs mere om skræddersyede bilrundrejser hos Hideaways

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *