Billeje i påskenFaro lufthavn - billeje i Faro lufthavn, Portugal er billigt i påsken. Foto: Scragtag

Påsken er en af de perioder hvor priserne på billeje stiger og har du ikke allerede bestilt din leje bil til Påskeferie så er det en god ide ikke at vente for længe. I 2012 falder Påsken i den første uge af april hvilket betyder at mange vælger at rejse til nogle af de populærere feriemål i Sydeuropa som f.eks Kreta, og Rhodos i Grækenland, Mallorca eller Malaga på Coster del Sol i Spanien, ligesom storbyerne Rom og Milano i Italien er meget besøgt, enten for at holde ferie i selve byen eller at benytte lufthavnen til en bilferie i Italien. Vi kunne nævne mange flere rejsemål hvor ikke kun danske turister, men turister fra hele Europa valfarter til for at holde Påske-ferie. Af selvsamme årsag er der en ekstra stor efterspørgsel efter billig billeje og det ved biludlejnings-selskaberne naturligvis godt, og sætter priserne op på deres lejebiler og de stiger hver dag Påsken kommer nærmere. I vores test viser det sig at det er Billeje i Faro lufthavn i Portugal der er billigst, her kan du leje en ”mini” bil for 730 kr. for 7 døgn.

Priser på billeje i Påsken

På billejeinfo checker vi løbende priser på lejebiler fra de forskellige billejeselskaber for at sikre at vi kan tilbyde brugerne de billigste priser på billeje. Vi har valgt at checke priser i Påsken 2012 på fem af de mest benyttede lufthavne i Europa, nemlig Malaga, Milano, Rom, Chania og Faro lufthavne. Vi har søgt efter den billigste lejebil, også kaldet mini i perioden fra søndag den 1. april til søndag den 8. april, altså i 7 døgn. Alle priserne i CarTrawler er inkl fri kilometer og lovpligtige forsikringer. Vi har valgt priser hvor du afhenter og aflevere din lejebil i den samme lufthavn. Dette prischeck er foretaget tirsdag den 20. marts og vi minder om at priserne i databasen fra CarTrawler billeje opdateres hver dag så disse kan ændre sig.
Læs om Påske på Wikipedia

Påsken 2015

Dette indlæg er skrevet i 2012, men i princip er de samme informationer gældende her i Påsken 2015, men priserne kan naturligvis være ændret. Du finder altid de aktuelle priser og ledige lejebiler i søgemaskinen. Læs det seneste indlæg om billeje i Påskeferien 2015

Billeje i Malaga lufthavn

Malaga lufthavn ligger som det nok er de fleste bekendt på Costa del Sol i det sydlige Spanien. Fra Danmark er der dagligt fly fra Kastrup lufthavn med flere forskellige selskaber og flere gange om ugen fra Ålborg og Billund lufthavn. Fra Danmark til Malaga lufthavn flyver bla. Ryanair, Norwegian, SAS og Cimber Sterling. Flypriserne til Malaga lufthavn i Påsken er dog på nuværende tidspunkt meget dyre.

Prisen for en lejebil type Peugeot 107 eller lignende i 7 døgn i Malaga lufthavn er kr. 1.043

Billeje i Faro lufthavn

Faro lufthavn, bliver ofte også kaldt Algarve lufthavn. Det skyldes naturligvis at det er hovedlufthavnen på Algarvekysten i Portugal. Faro by er også hovedbyen i denne del af Portugal, men de fleste når aldrig at se byen, men benytter blot Faro lufthavn til at få udleveret deres lejebil og så kører til en af de kendte feriebyer som f.eks Albufeira. Fra Danmark er der to selskaber der flyver til Faro lufthavn, Ryanair fra Billund og Norwegian fra Kastrup lufthavn

Prisen for en lejebil type Toyota Aygo eller lignende i 7 døgn i Faro lufthavn er kr. 730,69

Billeje i Chania lufthavn

Chania lufthavn på Kreta er en af to internationale lufthaven på den græske ferieø. Det er dog lufthavnen i Chania som langt de fleste flyselskaber og charterbureauer benytter når de flyver til Kreta og af samme årsag er det i Chania lufthav der er flest der bestiller billig billeje. Du kan flyve til Chania lufthavn med flere forskellige selskaber og fra både Billund, Kastrup og Ålborg lufthavn. I Chania lufthavn finder du et stort antal lokale biludlejnings-selskaber hvorfor billeje her ofte er billigere end på f.eks Mallorca i Spanien.

Prisen for en lejebil type ”mini” f.eks en Peugeot 107 eller lignende i Chania lufthavn er for 7 døgn kr. 897,52
Læs mere om billig Billeje på Kreta

Billeje i Milano lufthavn

Milano lufthavne bruges ofte som base til at leje en billig bil og kører til kendte ferie mål i Piemonte, skiferie i Alperne eller naturferie ved Gardasøen. Der er selvfølgelig også mange der flyver til Milano lufthavn for at holde storbyferie og mpske shoppe, for er der en ting man finder i Milano, er det butikker og mode. Der er to lufthavne i Milano, ja og nogen vil sige hele tre, i hvert fald hvis du spørg Ryanair der flyver til Milano Bergamo lufthavn ca. 100 kilometer fra centrum. Andre vil mene at det er de to lufthavne Malpensa og Linarte der kan betegnes som lufthavne i Milano, men uanset hvilken lufthavn du flyver til, så husk at checke en ekstra gang når du bestiller din billeje, så bilen står klar til dig det rigtige sted.

Prisen i Milano Linate lufthavn for en lejebil type ”min” f.eks Peugeot 107 eller lignende er kr. 1.171,87 for 7 døgn
Prisen for 7 døgns billeje i Milano Malpensa lufthavn er kr. 1.14,43 for en type ”mini” f.eks Peugeot 107

Billeje i Rom lufthavn

Rom behøver næppe den store beskrivelse, Rom er og bliver en fantastisk by og mange rejser på storbyferie til byen flere gange. Lufthavnene, for der er nemlig to, bliver dog også ofte brugt til base for en bilferie i Italien, og mange vælger at flyve til Rom, få udleveret sin lejebil og kører til f.eks Toscana, Umbrien eller måske til Sorrento eller Amalfikysten ca. tre timers kørsel syd for Rom. Det er vigtig at vælge den rigtige lufthav, for Rom Ciampino ligger på sydsiden af Rom og Rom Linarte lufthavn vest fra centrum, og du kan hurtig spare nogle timers kørsel i din lejebil, specielt hvis du lander i myldertiden.

Skal du leje bil i Rom Fiumicino lufthavn i 7 døgn i Påsken skal du betale kr. 1.170,38 for en bil type ”mini” f.eks en Peugoet 107
I Rom Ciampino lufthavn er prisen kun kr. 969,20 for billeje i 7 døgn type ”mini”

Lej bil i Påsken med CarTrawler

På Billejeinfo kan du leje bil i Påsken med alle de kendte biludlejningsselskaber som f.eks Avis rent a car og EuropCar biludlejning. Billeje-søgemaskinen fra CarTrawler sammenligner dog ikke kun priser på billig billeje fra de kendte firmaer, men også fra små lokale biludlejnings-selskaber der ofte har de bedste priser hvis du skal leje en bil i Påsken i sidste øjeblik. CarTrawler er et firma med base i Irland og er blandt de største formidlere af billig billejer i verden.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *