Kom nemt omkring i ferien med billeje, her på Kreta. Foto: Miguel Virkkunen Carvalho, Creative Commons.

Trænger du til sol og varme, er der ikke langt fra Danmark adskillige spændende rejsemål, hvor du i påskeferien kan tage forskud på sommeren og udforske spændende seværdigheder med billig billeje.

Madeira – den portugisiske blomsterø

På den portugisiske Atlanterhavsø Madeira markerer påsken slutningen af den våde vinter. Selvom det midt på sommeren sjældent bliver brændende varmt på Madeira trods de mange solskinstimer, er foråret alligevel et særligt godt tidspunkt at besøge øen, hvis du for eksempel vil udforske de berømte vandrestier, levadaerne.

Læs mere om aktiv ferie på Madeira

Kreta – forår i Middelhavet

Den populære græske ferieø har masser at tilbyde i foråret, hvor temperaturerne nærmer sig de 20 grader. Midt på sommeren kan det blive hedt på Kreta, så for dig der gerne vil kunne udforske de mange natur- og kulturseværdigheder på Kreta, er påskeferien et godt tidspunkt. Kør for eksempel ind midt på øen for at opleve nogle af de charmerende bjerglandsbyer eller til Knossos paladset ved Herkalion, den største arkæologiske attraktion på Kreta.

Få flere tips til din ferie på Kreta her på bloggen. For eksempel i indlægget Kontrasternes Kreta med billig billeje

Cypern

Temperaturen stiger hurtigt på Cypern i mart og april, og i påskeferien er der derfor gode chancer for dage med vejr som en dansk sommerdag. Sammen med Kreta er Cypern et af de bedste Middelhavs-rejsemål at besøge i foråret, hvis det er sol og varme du går efter.

Har du en lejebil til rådighed, kan du kombinere afslapning i solen med spændende udflugter til både smuk natur og interessante kulturhistoriske seværdigheder. Læs mere om oplevelser på Cypern med billeje

Bestil billig billeje til påskeferien

Der findes naturligvis mange flere destinationer, som er oplagte steder at holde en solrig påskeferie. Uanset hvor du rejser hen, er billeje din bedste mulighed for at få en oplevelsesrig rejse.

Brug søgemaskinen her på siden til at bestille billig billeje. Du behøver blot at vælge afhentningsdato og sted, så finder søgemaskinen hurtigt de billigste priser på billeje fra en lang række biludlejningsfirmaer.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *