Renault Fluence ZE. Lej bil på Billeje.info

Avis Biludlejning er nu klar til at tilbyde danskerne leje af elbiler i hele landet. Du har mulighed for at benytte både kort- og langtidsleje af elbilerne, og det nye tilbud er derfor også interessant for dig, som blot ønsker at leje en elbil en enkelt dag for at afprøve den nye teknologi.

Først med elbil i Danmark

Som det første biludlejningsfirma i Danmark tilbyder Avis Biludlejning tilbyder leje en elbil på en af selskabets 38 stationer landet over, og med i lejen får du fri adgang til ladestandere og batteriskiftestationer i hele landet.

Med introduktionen af elbiler i sin flåde af lejebiler giver Avis Biludlejning danske billister en chance for en uforpligtende afprøvning af elbilens muligheder, i det der er mulighed for at leje elbilen en enkelt dag eller i flere måneder for både privatpersoner og virksomheder. I Danmark kan du foreløbigt benytte korttidsleje (1-28 dage) af elbilerne på de københavnske stationer i Kampmannsgade og i Københavns Lufthavns Indenrigsterminal 1, mens det er muligt at langtidsleje (29 dage – 18 måneder) fra alle danske Avis-stationer.

“Vi er stolte af at kunne tilbyde et konkurrencedygtigt full service-produkt, hvor alt er inkluderet i prisen: bil, ”brændstof” i form af gratis opladning og batteriskift, forsikringer, vejhjælp og et vist antal kilometer afhængigt af aftalen,” siger Lars Dissing, salgs- og marketingdirektør hos Avis Danmark.

Det er først og fremmest elbilen Renault Fluence ZE, du kan leje hos Avis i Danmark. Denne model har udskiftelige batterier og er ifølge Avis dermed også velegnet til længere køreture, da man på 7 minutter kan man skifte til et fuldt opladet batteri. Afhængigt af kørestil og vejrforhold, rækker et opladet batteri mellem 80-185 km.

Lignende samarbejdsaftaler mellem bilproducenter og biludlejere om leje af elbiler er lanceret rundt om i verden den seneste tid for at udbrede kendskabet til elbilernes fordele, og give potentielle købere en mulighed for at stifte nærmere bekendtskab med teknologien på en uforpligtende måde.

Lej en el-bil i Danmark

Vil du prøve en af de nye elbiler, eller har du blot brug for billig billeje i Danmark? Så benyt billeje-søgemaskinen her på siden, hvor du finder priser på billeje fra Avis og de andre kendte biludlejningsfirmaer som Hertz, Sixt og Europcar. Når du bestiller billig billeje i Danmark igennem Billeje.info, indgår der altid de lovpligtige og nødvendige forsikringer, ligesom der oftest er inkluderet fri kilometer.

I vores søgemaskine finder du naturligvis altid de aktuelle betingelser og priser for billeje. Er du udenlandsdansker, skal du være opmærksom på, at der kan være andre fordelagtige betingelser og priser på billeje. Husk derfor disse oplysninger, når du sammenligner priser på billeje online i søgemaskinen.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *