Rally i Algarve

Når verdens bedste rallykørere mellem den 27. marts og 1. april kommer til Algarve for at dyste i årets udgave af Portugal Rally, vil besøgende fra nær og fjern rejse til Algarve for at følge det hæsblæsende løb på tæt hold, og biludlejningsfirmaerne forventer derfor at der bliver rift om lejebilerne i Algarve.

Fra biludlejerne lyder rådet derfor, at man snarest muligt bør bestille sin billeje i Algarve, hvis man vil være sikker på at have mulighed for at følge begivenhederne i Algarve med billeje.

“Rallyet tiltrækker tilskuere fra hele verden, så billig billeje i Faro vil formentlig kun være mulig ved bestilling i god tid før rallyet. Tidlig bestilling er helt sikker nødvendig, hvis man skal holde et stramt rejsebudget eller hvis man ønsker at bestille en bestemt type lejebil,” siger en talsmand fra ArgusCarHire.

Årets Portugal Rally i Algarve er centreret omkring Sao Joao da Venda Algarve, som ligger mellem Faro på Algarves sydlige kyst og Loulé, som ligger nogle få kilometer længere mod nord. Det er dog ikke kun selve ræset, som tiltrækker de mange tilskuere til Algarve, også afslutningsfesten på Estádio Algarve er berømt og for mange højdepunktet på denne seksdages begivenhed.

Rally i Algarve

Det årlige Rally i Algarve gør at mange ønsker billeje i netop denne periode. Foto: poqua

 

Find billig billeje i Algarve

Skal du til Algarve for at opleve rally, eller blot for at nyde foråret i påskeferien? Så kan du bestille din billeje i Algarve ved hjælp af søgemaskinen lige her på siden. Du skal blot indtaste nogle få oplysninger for at få en oversigt over priser på billeje i Algarve fra alle biludlejningsfirmaerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *