Bilrundrejse i Grækenland

Ønsker man at opleve mange steder og områder på sin rejse til landet, så er det uden tvivl en god idé at leje en bil og have denne som udgangspunkt for sin rundrejse.

Egnatia odos er en motorvej, som vil gøre bilrundrejsen i Grækenland langt lettere. Den går på tværs af balkanhalvøen, og hele denne kan du køre tværs over på omkring seks timer.
På biludlejningsmarkedet findes et utal af tilbud. Mange konkurrerer om kunderne, så man kan derfor hjemmefra forsøge indhente diverse tilbud og dermed finde frem til billeje til en god pris. Det er forholdsvis enkelt og ligetil at leje bil i Grækenland, da det er så udbredt og en almindelig måde at rejse rundt i landet på.

Ligesom i Danmark kører man i Grækenland i højre side af vejen, så på den måde er køreturene ikke anderledes. Dog kan man ved første øjekast godt blive en smule afskrækket af måden, grækerne kører i bil på. Der er naturligvis andre uskrevne regler i trafikken end herhjemme, men hvis man kører hensynsfuldt og er godt opmærksom i trafikken, så er der ingen grund til bekymring. Inden man sætter sig bag rattet, skal man dog helst undersøge, hvordan kvaliteten er, på de veje man skal benytte. Kvaliteten er nemlig svingende, hvilket også hænger sammen med landets varierende landskab.

Køretiden afhænger også af, om man skal køre fra en større by til en anden større by, hvor vejene er af fin kvalitet, eller om man skal på bjergkørsel og af bugtede grusveje. Som bilrejsende i Grækenland får man fantastiske udsiger, ved at køre op i bjergene, men det er også her, de snoede veje befinder sig – man skal derfor være opmærksom på, at køresyge ikke er et ukendt fænomen, når man bevæger sig på bjergkørsel.

Rundrejse på de græske øer

Det er bestemt ikke kun på fastlandet i Grækenland man få store oplevelser i bil. Skal jeg fremhæve et par øer som er oplagte til en bilrundrejse må det være Kreta og Rhodos. Begge øer er “store” nok til at man på en uge kan se nye steder hver dag og der er et godt udvalg af hoteller.

Læs også: Bilrundrejse på Kreta

Billeje i Grækenland

Billeje i Grækenland er ret billigt hvis du sammenligner priser med andre kendte rejsemål. Hos Billeje.info har vi valgt at samarbejde med biludlejnigsfirmaet CarTrawler som tilbyder billeje fra stort set alle billejefirmaer i Grækenland. Indtast i søgemaskinen hvor og hvornår du vil afhente din lejebil og få en oversigt med alle ledige biler og priser!

Få tips og gode råd om billeje i Grækenland

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *