Malaga, Spanien er et af vinterens store hit

En opgørelse fra rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk viser, at danskerne i stor stil søger på rutefly til spanske destinationer. Læs her hvilke destinationer i Spanien der er de allermest søgte, og hvordan du finder billig billeje i Spanien.

Spaniens popularitet betyder at hele syv spanske destinationer ligger på Travelmarket’s Top 30-liste over de mest søgte i årets tredje kvartal.

Málaga på Solkysten ligger øverst blandt de spanske destinationer på listen og er den tredje mest søgte destination efter Bangkok og London. Lidt længere ned af listen følger Barcelona (nummer 7) og Palma de Mallorca (nummer 9), Las Palmas (14) Madrid (20), Tenerife (21) og Alicante (22).

Mange rute fly til Spanien fra Danmark

Der er mange valgmuligheder for danskere, som ønsker at flyve til Spanien denne vinter. Således har SAS, Air Berlin, Norwegian, Cimber Sterling, Spanair, og Iberia direkte flyruter fra Københavns Lufthavn til forskellige spanske destinationer. Desuden flyver Ryanair fra Billund og Aarhus, mens nordjyderne kan flyve direkte til Spanien fra Aalborg Lufthavn med Cimber Sterling og Norwegian.

De mange flyruter til Spanien er godt nyt for danskere på udkig efter en billig rejse:

“Konkurrencen på flyrejserne til de spanske destinationer er ganske intensiv, hvilket er med til at fastholde et lavt prisniveau. Når det spanske lavprisflyselskab Vueling fra det kommende forår etablerer sig på det danske marked med lavprisflyrejser, vil prisniveauet blive endnu mere attraktivt,” siger administrerende direktør Ole Stouby fra Travelmarket.dk til boarding.dk

Malaga, Spanien er et af vinterens store hit

Alcazaba i Malaga, Spanien – Malaga, Spanien er et af vinterens store hit. Foto: plusgood

 

Find billig billeje i Spanien

Er du en af de næsten én million danskere, som i år rejser til Spanien? Så få det optimale udbytte af din ferie med billig billeje i Spanien. Billeje.info samarbejder med billejesøgemaskinen CarTrawler, der sammenligner priser på billig billeje fra alle biludlejningsselskaber i Spanien.

Kilde: Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *