En mulig version af Ford GT. Foto: Ford Motor Company A/S , Creative Commons

Trods tiden trend med miljørigtige biler lever drømmen om at sætte sig bag en ægte muskelbil tilsyneladende stadig i bedste velgående. På blot én måned har Ford således ifølge egne oplysninger modtaget 6.506 henvendelser fra seriøse købere, der ønsker at få fingre i den nye udgave af den legendariske Ford GT.

Rift om de første biler

500 udvalgte købere får mulighed for som de første at sætte sig bag rattet i den nye Ford GT, der trods adskillige nye, moderne features og et opdateret design, stadig er en ægte muskelbil med mere en 600 benzindrevne hestekræfter under motorhjelmen fra en 3,5 liters V6-motor.

Den legendariske Ford GT byder i den nyeste udgave desuden på et kulfiberkarrosseri samt aktive elementer, der optimerer bilens aerodynamik. Det inkluderer for eksempel en spoiler, der ligesom man kender det fra F1-biler, hjælper med at holde bilen på vejen ved høj fart.

Der er ikke just tale om en familievenlig bil, men Ford lover til gengæld de kommende købere, at chaufføren og den ene passager kan nyde en elegant kabine.

Ford vil i løbet af de næste 3 måneder gennemgå ansøgningerne og udvælge 500 heldige personer, der kan få deres drøm om en unik køreoplevelse opfyldt. Ford forventer at kunne begynde leveringen af den nye GT-model i slutningen af 2016.

Du kan læse mere om den nye model og lave dit eget designforslag på www.FordGT.com

Lej en sportsvogn

Du behøver ikke afsætte en mindre formue for at udleve drømmen om at køre en ægte amerikansk sportsvogn. Adskillige biludlejningsfirmaer har nu til dags særlige kategorier af sportsvogne og andre eksklusive lejebiler i deres sortiment.

Det er en oplagt chance for at krydre ferien med en oplevelse ud over det sædvanlige. Du kan nøjes med at leje bilen en enkelt dag eller eventuelt tage på en længere roadtrip med stil.

Brug søgemaskinen her på siden til at finde den billigste billeje. Den anerkendte søgemaskine fra CarTrawler giver dig hurtigt en overskuelig liste med de aktuelt bedste priser fra en bred vifte af de kendte biludlejningsfirmaer. Så kan du let finde det stærkeste tilbud på netop den type lejebil, du søger.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *