, Roadtrip fra Miami til Key West med billeje i FloridaKey West. Foto: Luca Esposti, Creative Commons.

Slå kalechen ned og tag solbrillerne på, Florida er ideelt til udflugter med billig billeje. Muligheder er mange, men her får du et bud på en rute, som helt sikkert vil give dig en uforglemmelige ferie.

En bedre ferie i Florida med billeje

Et solrigt klima, dejlige strande, store forlystelsesparker og enestående natur har gjort Florida til et populært rejsemål – og blandt danskerne. Rejser du til solskinsstaten, vil du hurtigt opdage at en bil er noget nær en nødvendighed for en oplevelsesrig, aktiv ferie.

Der findes ganske vist en vis form for kollektiv transport, men slet ikke i det omgang som vi er vant til herhjemme. Vil du kunne komme frit omkring, er bilen derfor reelt set det eneste valg. Det er da heldigvis også meget nemt at køre rundt i Florida, som har gode veje og hensynsfulde billister.

Læs mere om færdselsreglerne i USA

Udover muligheden for at besøge de talrige berømte attraktioner og seværdigheder i Florida, er en lejebil naturligvis også i ligeså høj grad din chance for at følge din egen rejseplan og følge pludselige indskydelser.

Miami til Key West

En af de udflugter fra Miami du ikke bør gå glip af, er en tur til Key West. På denne tur kan du gøre stop i små hyggelige byer, naturparker og ikke mindst steder, hvor der er gode muligheder for at bade og snorkle.

, Roadtrip fra Miami til Key West med billeje i Florida

På turen mod sydvest ad U.S. Highway 1 er Key Largo et oplagt sted at holde ind. Her er John Pennekamp Coral Reef State Park kendt som et godt sted at snorkle. Oven vande kan du desuden besøge den smukke naturpark Dagny Johnson Key Largo Hammock Botanical State Park, hvor der lever 84 beskyttede plante- og dyrearter. Bahia Honda State Park er ligeledes et populært valg, hvis det mest er strandlivet, som trækker i dig.

Læs mere om statens parker på den officielle hjemmeside her

Når du til slut efter turen over den lange ø-rækkes mange broer kommer til det kontinentale USA’s sydligste punkt, Key West, kan du nyde den tilbagelænede caribiske atmosfære og udforske seværdigheder som for eksempel Ernest Hemingway House, et museum over den berømte forfatter, som boede i byen i adskillige år.

Vær opmærksom på at ruten til Key West indeholder vejafgifter.

Bestil billig billeje i Florida

Vil du sikre dig den billigste billeje i Florida? Brug søgemaskinen her på siden, hvor du hurtigt kan sammenligne priser på lejebiler i alle større byer og lufthavne i Florida.

Vil du kun lede efter tilbud fra bestemte biludlejningsselskaber, kan du bruge søgemaskinens filter til efterfølgende at indsnævre oversigten.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *