, Ryanair åbner base i Prag LufthavnPrag er rig på smukke seværdigheder. Foto: Raimund, Creative Commons.

Til vinter åbner Ryanair syv nye baser i Europa – heriblandt i Prag Lufthavn. Lufthavnen er ikke blot det oplagte valg for at besøge Tjekkiets smukke hovedstad, men med billeje også et godt udgangspunkt for at opleve resten af landet.

Ryanair indtager de primære lufthavne

Hvor Ryanair tidligere har været kendt og berygtet for at flyve til mindre lufthavne, som i nogle tilfælde ligger langt fra det ønskede rejsemål.

De senere år er det irske lavprisselskab dog ændret strategi og benytter i stigende grad større lufthavne.
Når Ryanair i vinterprogrammet åbner de nye baser bliver det da også i de såkaldte primære lufthavne tæt ved de respektive hovedstæder.

I Tjekkiet betyder det, at du vil lande i Václav Havel-lufthavnen – Prags internationale og største lufthavn. Her vil Ryanair fra oktober fast stationere to fly, som skal benyttes til eksisterende og nye ruter. Selskabet er allerede et af største i Prag Lufthavn.

Billig billeje i Prag Lufthavn

Det er nemt at fortsætte videre fra lufthavnen med billeje. Biludlejningsfirmaerne holder til i deres eget områder på stueetagen af parkeringshus C. Her finder du en bred vifte af kendte biludlejere som Avis, Budget, Europcar og Hertz, men også adskillige lokale firmaer.

Vil du være sikker på at få den billigste pris på din lejebil, kan det anbefales at bestille billeje i Prag Lufthavn hjemmefra. Så har du desuden bedst chance for at få netop den type bil, som passer bedst til din ønsker.

Du kan med fordel benytte søgemaskinen filterfunktion til at indsnævre oversigten til bestemte firmaer eller biltyper.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *