1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Odrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Ryanair forlænger samarbejde med CarTrawler

Ryanair har netop annonceret en 2-års forlængelse af deres samarbejde med CarTrawler. Billeje.info samarbejder ligeledes med CarTrawler, og her på siden kan du bestille en billig lejebil, selvom du ikke skal flyve med Ryanair.

Ryanair

Ryanair og CarTrawler fortsætter deres samarbejde. Foto: Mikel Ortega, Creative Commons.

Find billeje i 190 lande

Selvom det irskbaserede lavprisflyselskab de senere år er begyndt at benytte flere såkaldte “primære lufthavne” tættere ved hovedstæder og større byer, er billeje stadig ofte den nemmeste måde at fortsætte rejsen efter landing.

For passagerer hos Ryanair og andre som ønsker at finde det bedste tilbud på billeje i ankomstlufthavnen, er en søgemaskine en stor hjælp. Selv mindre lufthavne betjenes således ofte af adskillige biludlejere, og det kan derfor være en omstændelig process, hvis man skal tjekke priser hos hver enkelt for sig.

Find de bedste priser på lejebiler

Hos Ryanair har CarTrawler udviklet en særlig søgemaskine tilpasset flyselskabets ønsker. Benytter du i stedet søgemaskinen øverst her på siden, får du den fulde udgave, som pt. dækker 190 lande og 1.600 udlejere.

Det store udvalg i søgemaskinen betyder, at du blot skal lave én søgning for at få en oversigt over de aktuelt laveste priser hos både kendte firmaer som Avis, Hertz, SIXT, EuropCar, Budget, Alamo, Firefly eller Enterprise, men også en stribe små lokale udlejningsselskaber, der ofte har de bedste tilbud, når du bestiller meget tæt på afrejse.

Læs mere om CarTrawler biludlejning

Tags: 

Ingen kommentarer endnu.

Skriv kommentar