1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Odrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Ryanair holder fast i ny rute til Sevilla i 2018

Den spanske plads i Sevilla.

Den spanske plads i Sevilla.

Ryanair lancerer i det kommende sommerprogram en ny rute fra København til Sevilla, som vil få to ugentligt afgange. Det irske lavprisflyselskab vil dog ikke være alene om at flyve fra Danmark til den største by i det sydlige Spanien. Vil du have mest muligt ud af din ferie, kan du booke billig billeje i Sevilla lige her.

Direkte til Sydspaniens romantiske storby

Når og hvis Ryanair i slutningen af marts begynder at flyve på den nye rute til Sevilla, er det noget senere end forventet. Selskabet annoncerede således allerede i februar 2017 den nye rute fra København med opstart i efteråret samme år. Ruteopstarten blev dog ikke til noget, men ser nu altså ud til at være på skinner igen med knap et halvt års forsinkelse.

For de rejsende fra København vil Ryanair’s rute især skille sig ud ved at være direkte. Det er således i forvejen muligt at flyve til Sevilla fra København med en mellemlanding undervejs for eksempel med Vueling via Barcelona eller Lufthansa via Frankfurt.

Oplev mere med billeje i Sevilla

Sevilla er rig på kulturelle og historiske seværdigheder såsom den imponerende domkirke og Alcázar-paladset. Alligevel er byen markant mindre turistet end for eksempel Barcelona, hvilket nok især skyldes beliggenheden inde i landet et godt stykke fra nærmeste badestrand.

Når du har udforsket byens egne seværdigheder og eventuelt sejlet en tur på den brede flod Gaudalquivir, bør du leje en bil for at udforske resten af regionen.

Inden for komfortabel afstand med billeje er for eksempel Cordoba, som er kendt for for sine mauriske bygningsværker. Kører du mod syd til Cadiz, kan du udforske en charmerende gammel bydel i det der anses for at være en af vesteuropas ældste byer. Mod vest på grænsen til Portugal ligger Huelva som kan nås på omkring en time i lejebil. Det er da også oplagt at benytte billeje til at køre en tur ind i nabolandets sydligste og mest solrige region, Algarve.

Bestil billig billeje i Sevilla

Vil du kombinere seværdighederne inde i Sevilla med spændende udflugter til de omkringliggende byer, kan du nemt bestille en lejebil i søgemaskinen her på siden. Det er en god ide at gøre dette allerede før du rejser til Spanien. Så er du sikker på at få den bedste pris og har størst chance for at få netop den type bil, du har brug for.

Hvis du allerede vil have en lejebil fra feriens start, er det nemmeste som regel at bestille billeje med afhentning i lufthavnen. Men det er naturligvis også muligt at afhente din bil senere, hvis du ikke har brug for den de første dage. Uanset hvad du vælger, finder du i søgemaskinen øverst her på siden hurtigt den billigste billeje i Sevilla fra en hel stribe store og små biludlejningsfirmaer.

Er det første gang du skal på bilferie i Spanien? Så læs vores guide til de vigtigste færdselsregler i Spanien.

Tags: 

Ingen kommentarer endnu.

Skriv kommentar