5 nye ruter fra Billund lufthavnBillund lufthavn - flyselskabet Ryanair åbner 5 nye ruter fra Billund lufthavn. Foto: Lasse Havelund

Ryanair har i dag meddelt, at lavprisselskabet åbner sin 48. base i Billund Lufthavn, og vil i samme forbindelse åbne 5 nye ruter til destinationer i Frankrig, Grækenland, Polen, Italien og Kroatien.

Ryanair har allerede 14 destinationer i sommerprogrammet fra Billund Lufthavn, og kommer med de 5 nye ruter dermed op på i alt 19. Ryanair satser dermed kraftigt på jyske lufthavn, og har et mål om at øge antallet af rejsende til og fra Billund Lufthavn til 800.000 årligt.

Etableringen af den nye base i Billund betyder blandt andet, at to af Ryanairs fly vil have fast base i Billund, ligesom der også vil blive ansat fast Ryanair-personale i Billund.

Ryanairs fem nye ruter fra Billund går til Carcassonne i Frankrig, Corfu i Grækenland, Krakow i Polen, Venedig i Italien og Zadar i Kroatien. Udover ruteudvidelsen vil Ryanair desuden øge antallet af ugentlige afgange til Palma de Mallorca og Malaga.

Ryanairs satsning på Vestdanmarks førende internationale lufthavn er godt nyt for de mange danskere, som får kortere vej til billige direkte fly til populære europæiske destinationer. Ryanair sætter ovenikøbet i anledning af den nye base 1 million flybilletter til salg til kun 74 kr. på selskabets mere end 1.000 ruter over hele Europa i januar og februar.

Læs mere om flyruter med Ryanair fra Billund lufthavn

Find billig billeje i Europa

Finder du en billig rejser til en af Ryanairs nye destinationer i 2012 fra Billund, er det oplagt at supplere din rejse med billig billeje. Med billig billeje i Europa kommer du nemt fra lufthavnen videre på din rejse, og udnytter din ferie fuldt ud. Brug søgemaskinen her på Billeje.info, som i samarbejde med CarTrawler finder billig billeje i hele Europa.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *