, Sixt Biludlejning åbner i Kalundborg med korttids og månedslejeSixt er klar til at tage i mod kunder på Vestsjælland. Foto: Sixt.

Sixt Biludlejning har netop åbnet en ny udlejningsstation i den vestsjællandske havneby Kalundborg. Her kan du fremover leje både personbiler og varevogne.

Vil konkurrere med leasingbiler

Med den nye udlejningsstation i Kalundbog fortsætter Sixt sin stærke vækst i Danmark. Som vi tidligere har beskrevet her på Billeje.info åbnede Sixt fornylig således også nye udlejningsstationer i det midtjyske omkring Viborg.

I Kalundborg rykker Sixt Biludlejning ind på Shell-stationen på Sct. Jørgensbjerg 42 med udlejning af biler og varevogne, ligesom du i den gamle købstad også vil kunne leje miljøvenlige elbiler.

Indehaver af tankstationen og nu også biludlejningen i Kalundborg Morten Weise udtaler i forbindelse med åbningen: “Vi kommer med vores månedsleje også til at konkurrere med de landsdækkende leasingfirmaer, som eksempelvis leaser ud til håndværkerne. Hvis en af de lokale håndværkere udvider med en ny medarbejder, så er det ofte, at man vælger at lease sin varebil frem for at købe den. Med månedsleje hos Sixt kan man ganske nemt og økonomisk få en varevogn på fleksible vilkår uden førstegangsydelse og binding.”

Bestil billig billeje i Kalundborg

Har du brug for at leje en personbil eller en varevogn? Brug søgemaskinen her på siden, hvis du vil være sikker på at finde den billigste pris på billeje i Kalundborg.

Når du bruger søgmaskinen fra CarTrawler, får du en oversigt med de aktuelt bedste tilbud fra ikke blot Sixt, men også de andre biludlejere i området. Du kan eventuelt benytte søgemaskinens filterfunktion, hvis du ønsker at søge efter bestemte biltyper.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *