skiferie. Lej bil på Billeje.infoLej bil til skiferien på Billeje.info. Foto 520dc

Er du gået i gang med at planlægge vinteren skiferie? Så bør du overveje at droppe flyet og i stedet leje en bil. Ikke blot er det billigere at køre end at flyve, det er også samlet set billigere at benytte billeje fremfor ens egen bil, når skjulte omkostninger som værditab og vedligehold regnes med.

Billeje uden skjulte omkostninger

Det er ikke uden grund at hver fjerde af danskernes udenlandsferie ifølge Danmarks Statistik er en kør-selv-ferie, da bilen er en billigere og mere praktisk løsning hvis for eksempel børnene skal med. Vejledende beregninger fra FDM viser således at den gennemsnitlige pris inklusive slidtage pr. kørt kilometer i for eksempel en Ford Focus stationcar er 3,40 kr. – hvilket giver en samlet omkostning på 8.840 kr. tur/retur for de ca. 1.300 km, som hovedparten af skisportsstederne i Norge, Sverige og Alperne kan nås inden for.

Vælger du derimod at benytte billeje til skiferien, skal du kun tage højde for prisen for billeje og brændstof. Lejer du for eksempel en bil svarende til en Ford Focus stationcar hos Avis i Danmark for 670 kroner om dagen i 9 dage giver det sammen med et benzinforbrug på ca. 13 km/l, ca. 2.400 kr., en samlet udgift kun på 8.430 kroner. Har du ikke brug for en stor stationcar, kan du spare endnu mere ved at benytte billeje til turen nord- eller sydpå.

Bestil billig billeje til skiferien

Billig billeje er ikke kun en chance for at spare penge på skiferien, du slipper også for at bekymre dig om hvorvidt din egen bil er klar til en lang bilferie. Vil du sikre dig en billig lejebil til årets skiferie, bør du snart lave din bestilling.

”Vi kan se en klar stigning i antallet af udlejninger til skiferien, og vi regner med at have fuldstændig udsolgt i de største skiferieuger”, siger Kasper Gjedsted, adm. direktør for Avis Biludlejning i Danmark således.

Kør selv

Vil du spare endnu mere på en skiferie med billeje, er det værd at overveje at udnytte de lave priser på billeje i Tyskland ved at bestille din lejebil her på Billeje.info med afhentning i Flensborg

Flyv på skiferie

Mange vælger at flyve direkte til Alperne, Norge og Sverige eller USA og Canada. De mest benyttede lufthavne til årets skiferie er i Frankrig, Italien og Østrig, og du kan bla. flyve direkte fra lufthavne i Danmark med Norwegian og SAS.

Læs mere om billeje i de mest populære lufthavne til skiferien

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *