Billeje solferieFå mere ud af din vinterferie i varmen med billeje.

Vi går nu ind i en af årets travleste rejsemåneder, hvor tusindvis af danskere rejser til udlandet på vinterferie. Danmarks Statistiks rejsestatistik viser, at rejserne er omtrent ligeligt fordelt på sol- og snerige destinationer med Spanien og Østrig som de mest populære.

Billigt at holde ferie med billeje

Det er uden tvivl især det solrige klima, som lokker næsten hver femte rejsende i februar til Spanien (inklusive De Kanariske Øer). Der er dog også en anden grund til, at landet er det mest populære rejsemål – de lave priser. Ifølge Danmarks Statistik ligger de spanske hotel- og restaurantpriserne således 43 procent under de danske. Tilsvarende vil et hurtigt pristjek i søgemaskinen her på siden vise dig, at billeje er billigt i Spanien – selv på de mest populære rejsemål.

Har du for eksempel brug for en lejebil i Gran Canaria Lufthavn i uge 7, kan du ifølge CarTrawler-søgemaskinen øverst her på siden i skrivende stund få en bil fra mini-klassen til blot 136 kr. pr. dag i den populære ferieuge (11-16/2).

Er det ikke sol og strand, men sne og ski der trækker i vinterferien? Den mest populære rejsemål for skiturister er ifølge Danmarks Statistik Østrig. Også her er det oplagt at bestille en lejebil, da undersøgelser har vist, at skiferien er billigere med billeje.

Find den billigste billeje til vinterferien

Har du endnu ikke sikret dig en billig lejebil til vinterferien? Uanset om du forlader den grå danske vinter for at søge mod varmere himmelstrøg eller for at tage på skiferie, er det en god ide at bestille billeje hjemmefra i god tid – især hvis du skal afsted i uge 7 og 8.

Bestiller du hjemmefra, har du langt bedre chance for at få netop den type lejebil, du ønsker, og ikke mindst få den til den billigste pris. I søgemaskinen her på siden får du nemt et hurtigt overblik over priser på billeje fra de forskellige biludlejningsfirmaer på dit rejsemål. Indtast blot hvor og hvornår, du skal bruge dit køretøj for at finde den bedste pris på billeje til din vinterferie.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *