Billeje Cape Town

Sydafrikas største flyselskab har besluttet at lukke den direkte rute mellem London og Cape Town ned efter 20 års drift på grund af manglende efterspørgsel. Heldigvis er der dog flere andre flyselskaber, som flyver direkte til Cape Town – Sydafrikas perle.

Ruten til Cape Town, som i dag har to daglige afgange, nedlægges til august, hvorefter det sydafrikanske flyselskabs eneste direkte rute til Storbritannien afgår fra Johannesburg.

“En grundig analyse af ruten gjorde det klart, at vi kunne bruge vores fly med større fortjeneste andetsteds,” siger Theunis Potgieter fra South African Airways (SAA) til The Telegraph.

Ifølge flyselskabet er efterspørgslen på direkte afgange mellem Sydafrika og Storbritannien faldet med næste 25 procent i løbet af de sidste tre år. De ledige fly fra den nedlagte rute skal fremover bruges til at udvide med nye ruter til Indien og Vestafrika.

Ønsker man fremover at flyve med SAA til Cape Town, skal det altså ske via et stop i Johannesburg. Men for danske rejsende betyder rutenedlæggelsen ikke det store, da der er adskillige alternative flyruter til Cape Town via for eksempel Amsterdam, Zürich, Frankfurt eller sågar London (med British Airways eller Virgin Atlantic).

Billeje Cape Town

Storbyen Cape Town i Sydafrika – bestil billeje i Cape Town og udforsk storbyen samt den smukke natur der omringer byen. Foto: fabulousfabs

 

Bestil billeje i Cape Town i Sydafrika

Cape Town, som tidligere er kåret til verdens bedste storbyrejsemål, er ikke blot en af verdens smukkeste byer med masser af seværdigheder, det er også et godt udgangspunkt for en rundtur i Sydafrika med billeje. Kør for eksempel ad de gode veje langs kysten mod øst ad den såkaldte ‘Garden Route’, som løber i det smukke område mellem de høje bjerge og Det Indiske Ocean. Undervejs kan du gøre stop i hyggelige kystbyer med smukke sandstrande, hvor der er gode chance for at se hvaler. Du kan med billeje også besøge naturreservater, hvor du har chance for at møde nogle af de store afrikanske pattedyr.
Flyver du til Cape Town, er det oplagt at bestille billeje til afhentning i Cape Towns internationale lufthavn. Så kan ferien begynde med det samme, og du bruger ikke unødig tid på at komme frem til dit hotel. Benyt søgemaskinen her på Billeje.info til at finde billig billeje i Cape Town

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *