Billeje SverigeSmuk natur i Sverige - med billeje i Sverige har man mulighed for at udforske den vidunderlige natur Sverige har at byde på . Foto: idleformat

Er du på udkig efter billig billeje til årets sommerferie, skal du måske rette blikket mod Sverige. En ny prissammenligning fra FDM viser således, at der stadig er rigtig gode penge at spare ved at hente sin lejebil her. På BillejeInfo kan du med CarTrawler sammenligne billeje-priser i alle byer og lufthavne i Sverige. Sammenlign f.eks priser på billeje i Malmø fra AVIS, Hertz, EuropCar, SIXT og flere lokale biludlejningsselskaber. Indtast dato for afhentning i søgemaskine fra CarTrawler øverst her på siden tryk “søg billeje” og få et overblik med alle ledige lejebiler og priser.

Lej bil i Sverige og spar penge

Ønsker du at leje stationcar til familiens bilferie, viser en prissammenligningen for eksempel, at mens du hos Avis i Danmark skal af med mindst 7.570,50 kroner for to ugers leje juli, slipper du med under 4.900 danske kroner i Sverige for en tilsvarende bil.

At der generelt er markante besparelser på billeje i Sverige (og Tyskland) bekræftes af Casper Schad, fuldmægtig i FDM, som siger til Politiken.dk:

“Tidligere undersøgelser, som FDM har foretaget, har vist, at det i høj grad kan betale sig at leje bil i udlandet. Priserne for at leje bil i vores nabolande Sverige og Tyskland er således cirka det halve og i visse tilfælde endnu lavere”.

Før du begiver dig afsted over Øresund efter en billig lejebil i Sverige, skal du dog være opmærksom på, at da det som dansker (med dansk bopæl) ikke er tilladt at køre i en udenlandsk indregistreret bil i Danmark, er du nødt til at finde en alternativ rute sydpå fra Sverige uden om Danmark. Der er dog mulighed for at ansøge om en ‘transittilladelse‘ hos Skat til at køre igennem landet i den svenske lejebil.

Bestil billig billeje i Sverige online

Det er ganske ligetil at bestille billig billeje i Sverige i søgemaskinen her på Billeje.info. Søger du billig billeje i Sverige, finder du i vores søgemaskine priser fra alle biludlejningsfirmaerne i Sverige, og bestemmer selv hvor du vil afhente din lejebil, for eksempel i Malmö.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *