Billeje Berlin lufthavnDet viser sig at der stadig er problemer i Berlins nye lufthavn. Lej en bil og udforsk denne dejlige tyske storby. Foto: andynash

Den kommende superlufthavn i Berlin, Berlin Brandenburg Lufthavnen (BER), har stadig så store tekniske problemer, at åbningen måske må udskydes endnu en gang.

Oprindeligt skulle Berlins nye moderne lufthavn i Schönefeld være åbnet den 30. oktober 2011, hvilket i første omgang blev udskudt til den 3. juni 2012, men problemer med brandsikkerheden har fået lufthavnselskabets bestyrelse til endnu engang at udskyde åbningen til den 17. marts 2013. De uventede problemer har betydet at tusinder af flyrejsende har måttet ændre deres billetter, og at flere flyselskaber har måtte ændre i deres ruteplaner.

Stadig kaos i Berlin

Ifølge Ingeniøren er der dog stadig langt fra styr på de tekniske problemer med lufthavnens brandsikringssystem, og det er ifølge en anonyme kilde yderst tvivlsomt om den seneste åbningsdato vil blive overholdt.

Problemet med at få rettet op på det nye avanceret brandsikringssystemet er tilsyneladende, at det et så kompliceret system, at selv fagfolk har svært ved at hitte rede i det, og den anonyme insider tvivler på det nogensinde kommer til at fungere.

En talsmand for Berlin Brandenburg lufthavnen forsikrer dog, at Berlins nye internationale lufthavn vil være klar til at slå dørene op for fly og rejsende i marts 2013.

Den nye kæmpelufthavn i Berlin kan, når den engang åbner, blive en stærk konkurrent til Københavns Lufthavn i kampen om at tiltrække de store flyselskabers langdistanceruter.

Find billeje i Berlin

Indtil den nye lufthavn i Berlin åbner, kan du heldigvis stadig flyve til en af Berlins gamle lufthavne, for eksempel Berlin Schoenefeld lufthavn, som ligger lige ved siden af Berlin Brandenburg, og 16 kilometer sydvest for Berlins centrum. Forsæt fra lufthavnen til Berlin med billeje, hvor du let kan besøge seværdigheder som Berlinmuren og Brandenburger Tor med billeje eller fortsætte til attraktioner i nærheden af Berlin. Benyt søgemaskinen her på Billeje.info, som finder billig billeje i Berlins lufthavn eller fra udlejningssteder i selve Berlin.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *