Ifølge Sixt kan man f.eks. månedsleje en Opel Corsa for under 3000 kr. uden førstegangsydelse og binding ud over 30 dage. Foto: Sixt.

Der er en kraftig stigning i antallet af privatleasede biler på de danske veje for tiden. Ifølge Penge Magasinet på DR er antallet således steget med næsten 150 procent det sidste år.

Tidens trend – hellere leje end eje

At hver tiende nye bil, som kører ud på vejene i Danmark i år er leaset, skyldes ifølge FDM at forbrugerne har fået en række nye attraktive valgmuligheder for at lease biler.

Mens de lave købspriser på mini-biler ifølge Allan Skytte Christensen, forbrugerøkonom i FDM, betyder at leasing ikke kan betale sig, er de større derimod familiebiler ofte interessante. Særligt hvis man ønsker at skifte sin bil ud med en fabriksny ofte, er privatleasing ofte billigst.

Hos Sixt Biludlejning har man også mærket den nye trend og mener det er en naturlig følge af den generelle tendens, som også ses i mange andre brancher, med at leje fremfor at eje.

“Vi har ikke længere det samme behov for at eje som tidligere. Dét at månedsleje eller lease f.eks. din bil giver dig personlig frihed, fleksibilitet og et solidt økonomisk overblik. Flere af vores kunder skifter i vinterhalvåret cyklen og de offentlige transportmidler ud med en bil på månedsleje. Forbrugerne ønsker større frihed til at vælge løsninger, der matcher deres behov nu og her,” udtaler Adm. Direktør hos Sixt Biludlejning, Philip Schack.

Bestil en lejebil i Danmark online

Har du brug for en bil til at komme rundt i Danmark en eller flere dage, kan du i søgemaskinen her på siden nemt finde den billigste billeje.

Søgemaskinen giver dig en oversigt over billig billeje fra Sixt og en lang række andre anerkendte biludlejningsselskaber, så du nemt kan finde den billigste pris på den bil, som lever bedst op til dine behov.

Husk at hvis du som udenlandsdansker har brug for billeje i Danmark, kan få ekstra rabat på din lejebil. Læs mere om betingelserne for billig billeje til udenlandsdanskere i Danmark

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *