1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Odrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Surprice Car Rental udvider til Portugal

De senere år har biludlejningsfirmaet Surprice Car Rental udvidet deres forretning med nye kontorer i Europa. Senest er turen kommet til Portugal, hvor du fremover kan afhente deres lejebiler i Lissabon, Porto og Faro.

Lejebil i Portugal

Med en lejebil i Portugal er det let at finde de bedste surfstrande. Foto: Kyle Taylor

Portugal et naturligt valg

Surprice Car Rental er i forvejen til stede på en række af de mest populære rejsemål rundt om i Europa. Særligt i landene i og omkring Middelhavet har der hidtil været god chance for at støde på firmaet.

Fornylig åbnedes nye kontorer i Spanien og Italien. Derved er Surprice Car Rental nu til stede i 19 lande, hvilket også inkluderer Grækenland (hvor firmaet oprindelig startede), Cypern, Marokko, Malta, Tyrkiet og Kroatien.

Portugal som især de senere år har oplevet en stor fremgang i turismen, er derfor et naturligt mål for en udvidelse. Surprice Car Rental har i første omgang valgt de tre mest populære rejsemål i Portugal, hovedstaden Lissabon, den næststørste by Porto samt indgangsporten til Algarve, Faro.

Derfor skal du leje en bil i Portugal

Overvejer du at leje en bil til ferien i Portugal? Selv hvis du skal på storbyferie i Lissabon eller Porto, kan billeje være en chance for at bruge en dag eller to på at se nogle seværdigheder uden for byen. I det nordlige Portugal nær Porto kan du køre en tur på verdens bedste vej. Ligeledes er der meget at opleve på en kør-selv ferie i den sydlige del af landet.

Fra Lissabon til Faro med billeje i Portugal

Find den billigste billeje i Portugal

Du kan nemt finde den billigste billeje i Portugal ved hjælp af søgemaskinen øverst her på siden. I denne søgemaskinen fra CarTrawler finder du således priser fra Surprice Car Rental samt en lang række af de andre biludlejere i Portugal såsom Avis, Budget, Hertz og Europcar.

Bruger du søgemaskinen til at finde og bestille din lejebil er du sikker på, at der står en bil klar til dig ved ankomst til Portugal. Du kan naturligvis også bruge søgemaskinen til at finde billeje, hvis du blot vil have en bil til rådighed nogle få dage af ferien.

Tags: 

Ingen kommentarer endnu.

Skriv kommentar