Billeje Rio de Janeiro

Nu er det blevet lettere at komme til Brasilien og Argentina fra Billund, Aalborg og København via Paris efter Air France har indsat ekstra ruter der passer perfekt med skifte i Paris. Læs her om de to spændende lande og få tips og information om billig billeje.

Hvorfor ikke tage en tango på en af de små restauranter i Buenos Aires? Eller hvorfor ikke kaste sig ud i hidsige sambarytmer på natklubben i Rio De Janeiro? Muligheden er der. De nye rute med Air France fra københavn, Aalborg Billund til Paris har pludselig skabt lettere adgang til nye og spændende destinationer på det sydamerikanske kontinent. Sydamerika har i mange år stået som noget eksotisk og spændende for rejselystne danskere, men for de fleste er det blevet ved drømmen. Charterselskaberne har holdt sig tilbage. Fra Paris er der gode ruteforbindelser videre til Brasilien og Argentina, og her venter oplevelser på stribe. Brasilien har i en årrække tiltrukket en del danske turister, hvorimod Argentina har måttet leve lidt i skyggen. Det er to lande, de er på vej frem erhvervsmæssigt, og turismen udgør et voksende erhverv.

Brasilien

Brasilien har en af verdens fremadstormende økonomier. Landet har fantastiske rigdomme, ikke mindst olie, og når landet i 2014 har værtskabet i VM-fodbold, vil det ekstra være i fokus. Folket kræver allerede nu, at fodboldheltene hjemfører VM-titlen. Brasiliens skønne strande, heriblandt den kendte Copacabana med mondæne højhuse lige ned til det indbydende krystalklare vand, er blevet vist utallige gange i film og TV, men man skal også være klar over, at alt ikke er lutter idyl i Brasilien. Millioner af mennesker bor i de specielle fattigkvarterer, de såkaldte favelaer. Der er næsten 800 af dem, og det er mere eller mindre selvstændige byer i storbyen Rio. Her spiller drengene fodbold. De drømmer om Europa. I favelaerne er kloaksystem noget, man må tænke sig til, og hvert år ødelægger oversvømmelser dele af disse beboelseskvarterer. Men selv i favelaerne glemmer man fattigdommen, når Brasilien i begyndelsen af det nye år kaster sig ud i karnevalsfestlighederne. Så står Brasilien på den anden ende, og turisterne lader sig rive med.

Argentina

Knapt så hektisk går det til i Argentina. Hovedstaden Buenos Aires er et spændende bekendtskab. Store boulevarder, gamle farverige, europæisk prægede huse, Evita-museum, antikvitetsmarkeder, fortovscaféer og barer, billedkunst, fremragende teatre og sidst men ikke mindst: Tango. Man kan stort set hele dagen på gadehjørner, små hyggelige steder, ja over det hele, se livsglade argentinere kaste sig ud i en tango, mens et par musikanter har taget plads på et par stole for at sørge for musikken. Følelserne for tangoen er tydelige. Og alt imens man på den lille fortovsrestaurant nyder menuen parillada bestående af kød, pølser, tarme, nyrer og blodpølse tilberedt på trækulsgrill og suppleret med en velsmagende marineret salat og stegte kartofler, kan man følge et lokalt par, der smager sig tæt til hinanden i tangoens verden.

Få flere informationer om Argentina hos Argentinas turstbureau

Priser og kriminalitet

De danske ambassader i Brasilien og Argentina gør opmærksom på, at man skal passe på den voksende kriminalitet i storbyerne. I Argentina skal man også være klar over, at man opererer med særlige turistpriser. Ofte kan turister komme ud for at betale dobbelt så meget som fast bosiddende.

Billeje

Mange spørg om det er klogt at bestille billeje i de to lande, men tænker man sig om og bruger sin sunde fornuft kan man sagtens tage på oplevelser i sin lejebil. Billeje.info sammenligner priser på billeje i samarbejde med flere forskellige formidlere af billig biludlejning, bla. CarTrawler billeje. Indtast dine ønsker i søgemaskinen og få et overblink med alle priser og ledige lejebiler.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *