, Tesla klar med ny bil til familierDen nye Tesla X. Foto: Tesla Motors.

Efter næsten to års forsinkelse kunne Tesla Mortos forleden endelige præsenterer deres seneste og meget ventede model X. Det nye medlem af Tesla-familien er en såkaldt SUV med plads til syv personer og derfor selskabets første bil, som henvender sig til familiebrug.

Tesla X med falkevinger og bio-filter

Den seneste model i rækken af elbiler fra Tesla er ifølge det amerikanske firmas egen beskrivelse “den sikreste, hurtigste og mest kapable ‘sport utility vehicle’ (SUV) i historien”.

Ligesom Tesla S har den nye model X da også en kraftig accelerationsevne med 0-100 på kun 3,5 sekunder, ligesom bilens batteri giver en rækkevidde pp omkring 400 kilometer.

Designmæssigt vil bagdørene uden tvivl vække opsigt i gadebilledet. Disse åbner således op i luften og glider hen over taget, så det bliver lettere at komme ind på bagsædet. Det skulle ifølge Tesla især være en fordel på smalle parkeringspladser og for eksempel gøre det nemmere at monterer en barnestol på bagsædet.

Ved præsentationen brugte Tesla-stifter Elon Musk også tid på at omtale det avancerede luftfilter, som effektivt kan holde pollen, bakterier, virus og forurening ude af kabinen.

Den billigste udgave af Tesla X vil i USA koste fra 132.000 dollars. De danske priser er endnu ikke oplyst.
Du kan læse mere om den nye Tesla el-bil på den officielle hjemmeside her

Find en billig stor lejebil med plads til familien

Der går nok et stykke tid før Tesla-bilerne og andre elbiler har erstattet almindelige lejebiler, men indtil da kan du i søgemaskinen her på Billeje.info nemt finde den billigste pris på billeje fra en bred vifte af biludlejningsselskaber.

Har du brug for en bil med plads til hele familien eller en gruppe venner? Så kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre prisoversigten til kun at vise de store lejebiler med plads til 5+ passagerer. De fleste biludlejningsselskaber har denne type lejebiler i deres bilflåde.

De store lejebiler inkluderer for eksempel modeller som Volkswagen Touran og Citroen C4.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *