Elon Musk foran Tesla Model S. Foto: Maurizio Pesce, Creative Common.

Tesla vil den 31. marts præsentere deres kommende Model 3 i Los Angeles. Produktionen er dog endnu ikke begyndt, men det forventes, at prototypen vil vise en bil, som er være mindre end selskabets andre modeller, Model S and Model X. Drømmer du om at sætte dig bag rattet i en Tesla, er der adskillige biludlejningfirmaer, der giver dig chancen.

Tesla Model 3 – stadig på tegnebrættet

Det er endnu småt med detaljerne om den ny Tesla, som først sættes i produktion til næste år. Men det anses for sikkert, at der bliver tale om en mindre model, som prismæssigt kan være en stærk konkurrent til blandt andet BMW’s 3 Serie, Audi A4 og Mercedes-Benz C-klasse.

Man skal ifølge Tesla’s grundlægger, Elon Musk, ikke forvente, at alle detaljer om den nye model bliver afsløret ved eventen i Los Angeles. Han har således tidligere udtalt, at “Det første billede af Model 3 vil komme i slutningen af marts [og] vi kommer ikke til at vise alting om Model 3 før meget tættere på produktionsdatoen.”

Trods ventetiden og manglen på detaljer vil kunderne i USA ifølge Elon Musk allerede kunne afgive bestiller på Tesla Model 3 fra den 31. marts.

Lej en Tesla

Trods fritagelse fra registreringsafgift har Tesla-bilerne stadig hidtil alligevel været et forholdvis dyrt bekendtskab herhjemme. Har du lyst til at prøvekøre en Tesla, er billeje dog en mulighed.

Er du for eksempel på en rejse i USA, har flere biludlejningsfirmaer Tesla i deres kollektion af luksusbiler. Hos Enterprise er Tesla for eksempel en del af selskabets “Exotic car collection”, som tilbydes adskillige steder i USA.

Læs mere om at leje en luksusbil

Er du blot på udkig efter en billig lejebil? Brug søgemaskinen øverst her på siden, hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over de billigste priser på billeje i hele verden.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *