Billeje MallorcaSmuk natur på Mallorca - skal du til Mallorca er her gode tips til billig bilfere. Foto: jurvetson

Til de mange danskere, som denne sommer vil holde ferie i Europa med billeje eller i egen bil, har Holiday Autos nogle tips til hvordan rejsebudgettet strækkes længst muligt.

Holiday Autos, en af verdens største billeje-formidlere, har en række enkle råd, som ikke blot kan gøre din bilferie denne sommer billigere men også mere oplevelsesrig.

Holiday Autos bedste tips til en billig bilferie i Europa

  1. Undgå betalingsmotorvejene, og brug i stedet lidt ekstra tid på at køre ad de mindre veje, som er en mulighed for at se mere af landet.
  2. Medbring et godt kort eller GPS. At køre forkert er ikke bare frustrerende, det koster både kostbar ferietid og ekstra benzin.
  3. Let på speederen. Undgå at ræse afsted, da det sætter benzinforbruget i vejret og belaster miljøet. Desuden er det, når du tager dig god tid, at du rigtigt ser omgivelserne og eventuelle seværdigheder.
  4. Holder du ferie med egen bil eller billeje, har du mulighed for at bo udenfor de dyre travle turiststeder. Det kan også ofte betale sig at forsøge at prutte om prisen på overnatning.
  5. Udnyt lavsæsonen til din bilferie med billeje. I juni og september er priserne ofte lavere mange steder i Europa.
  6. Udnyt at mange seværdigheder har lavere priser tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Undersøg også på forhånd om museet eventuelt har fri entré på visse dage. Med billeje er det nemt at følge sin egen tidsplan og komme på de billige “skæve” tidspunkter.
  7. Sidst men ikke mindst: Planlægger du at køre sydpå i egen bil, bør du overveje at sammenligne udgifterne og tidsbesparelsen ved i stedet at tage lavprisfly til Middelhavet og så herfra benytte billeje. Så slipper I for en lang køretur frem og tilbage i egen bil.

Bestil billeje i Europa online

Vil du have mest mulig ud af dine feriedage, er det derfor oplagt at lade bilen stå derhjemme, og i stedet benytte billig billeje på rejsemålet. Brug søgemaskinen her på Billeje.info, som finder priser på billig billeje fra Holiday Autos og alle de andre biludlejningsfirmaer i Europa. Bestiller du i god tid før ferien, er der størst chance for at finde billig billeje med netop den type lejebil, som passer til dine behov.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *