Alanya. Lej bil på Billeje.infoOplev mere med billeje i ferien. Foto: Birger Kühnel

Når omkring 400.000 danskere i løbet af sommerferien tager på charterferie, er de tre mest besøgte rejsemål Alanya i Tyrkiet, Kreta i Grækenland og Mallorca i Spanien. Star Tour, som forventer at sende en stor del af de solhungrende danskere afsted sydpå i år, har fået deres personale til at komme med “hemmelige” rejsetip til netop disse tre populære feriemål. Vil du også opleve mere på din ferie, er billeje den perfekte løsning.

Alanya, Tyrkiet

Befinder du dig i Alanya, foreslår Star Tour at du kører op i i Taurusbjergene til den lille by Tepe, hvor du kan nyde en overdådig morgenmadsanretning og ikke mindst en førsteklassesudsigt fra bjergene udover Alanya. Har du lyst til endnu mere eventyr, kan du benytte billeje i Alanya til at besøge de gamle ruiner i Olympos og eventuelt opleve Yanartaş ”Brændende Sten”.

Pak eventuelt også snorkeludstyr og børn i lejebilen og kør til Moonlight Park Kemer, hvor I kan nyde dagen på den fine sandstrand og har chancen for at snorkle med havskildpadder.

Mallorca, Spanien

Der er masser af spændende stier og vandrerruter på Mallorca, som ikke er specielt kendt blandt danske gæster. Benyt billeje på Mallorca til at køre frem til startpunkterne. Ifølge Star Tour er der både ruter for øvede og nybegyndere.

I en helt anden boldgade, men også en stor oplevelse for både børn og for voksne, er den store musical, Pirates, som man finder i Palma Nova.

Kreta, Grækenland

Lej en bil på Kreta og kør ud i det blå. Kør op i bjergene og de små landsbyer, hvor du finder det gamle, ægte Kreta. Her vil du i næsten enhver lille by finde en lille lokal taverna, hvor menukortet næsten kun er på græsk. Men du kan trygt lade tjeneren bestille maden for dig, eller for eksempel blot bed om Meze, der er det græske svar på de spanske tapas.

Benyt også billeje på Kreta til at besøge den gamle hippieby Matala, som ligger på den sydlige del af Kreta. Her kan du se de gamle grotter, som folk boede i 70’erne eller bade fra den lille romantiske strand. I juni måned afholder byen desuden en årlig hippie festival. Lejebil er den eneste mulighed for at komme til byen.

Bestil billeje til ferien

Uanset om du rejser til en af de tre populære destinationer denne sommer eller et andet sted i verden, er det en god ide at bestille billeje hjemmefra. Så har du bedst mulighed for i ro og mag at sammenligne priser og finde frem til lige præcis den lejebil, som passer til dine ønsker og feriebudget. Benyt billeje-søgemaskinen her på Billeje.info, hvor du finder billige lejebiler fra både store og små biludlejningsfirmaer på populære rejsemål i hele verden.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *