Trods den økonomiske krise, som også har ramt Spanien hårdt, viser den seneste officielle opgørelse, at de udenlandske turisterne ikke har vendt Spanien ryggen.

Det er godt nyt for Spanien, som har hårdt brug for indtægter, og hvor turismen udgør 10 % af landets økonomi. Faktisk viser tallene, at den netop overstået sommersæson har været blandt de bedste nogenside ifølge epn.dk. Således besøgte 20,9 millioner internationale turister Spanien fra juli til september, hvilket er 8,5 % mere end de samme sommermåneder sidste år.

Ser man på hele året til og med september tog Spanien imod imponerende 45,8 millioner turister, hvilket i forhold til samme periode sidste år er en stigning på 8 %.

En del af fremgangen i Spanien skyldes sandsynligvis forårets uro i Tunesien og Egypten, som fik mange turister til i stedet at rejse til Spanien. Især briterne er glade for at holde ferien i Spaniens sol, men turister fra flere lande med bedre økonomi har valgt at rejse til Spanien i år, heriblandt tyskere, franskmænd og hollændere.

Gran Canaria i top

Størst fremgang i antallet af turister har Gran Canaria haft med 19,7 % set på året hidtil. Trænger du også til at få lidt sol og varme inden den danske vinter for alvor starter? Så er Spanien og ikke mindst Gran Canaria et oplagte rejsemål.

Billig billeje i Spanien

Få mest muligt ud af din ferie med billig billeje i Spanien. Billeje.info samarbejder med CarTrawler, der sammenligner priser på billig billeje fra alle biludlejningsselskaber i Spanien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *