Turismen i Tyskland boomerBerlin, Tyskland - trods den økonomiske krise, vælger flere og flere at tage et smut til Tyskland på deres ferie. Foto: az1172

Nye tal viser at turismen i Tyskland trodser den økonomiske krise med stigninger i antal overnatninger på op imod 6 procent.

En opgørelse fra Tysklands statistikkontor viser således, at der i oktober 2011 var 5,9 procent flere overnatninger i forhold til samme måned året før. Desuden havde Tysklands besøgende næsten 55,4 millioner overnatninger i Tyskland mellem januar og oktober 2011, hvilket er en 5,5 procents stigning i forhold til samme periode der foregående år.

Holder tendensen også i den kommende tid, er det godt nyt for den tyske turistindustri og de flyselskaber, hoteller og biludlejningsselskaber, som er inde på markedet i Tyskland. Det er ifølge Breaking Travel News især hollandske rejsende, som står besøger Tyskland.

Bestil billeje i Tyskland

Mange danske turister ynder også at tage på ferie hos naboen mod syd, og nyde Tysklands natur med kæmpe skove og floder, eller opleve kulturlivet i f.eks. Berlin. Har du brug for billeje i Tyskland? Så benyt billeje-søgemaskinen her på siden, som finder og sammenligner priser på billeje i Tyskland hos alle de kendte biludlejningselskaber. Billeje i Tyskland er billigere end du tror, og med billeje er det nemt at opleve Tysklands mange spændende regioner.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *