Turismen i Tyskland boomer

Nye tal viser at turismen i Tyskland trodser den økonomiske krise med stigninger i antal overnatninger på op imod 6 procent.

En opgørelse fra Tysklands statistikkontor viser således, at der i oktober 2011 var 5,9 procent flere overnatninger i forhold til samme måned året før. Desuden havde Tysklands besøgende næsten 55,4 millioner overnatninger i Tyskland mellem januar og oktober 2011, hvilket er en 5,5 procents stigning i forhold til samme periode der foregående år.

Holder tendensen også i den kommende tid, er det godt nyt for den tyske turistindustri og de flyselskaber, hoteller og biludlejningsselskaber, som er inde på markedet i Tyskland. Det er ifølge Breaking Travel News især hollandske rejsende, som står besøger Tyskland.

Turismen i Tyskland boomer

Berlin, Tyskland – trods den økonomiske krise, vælger flere og flere at tage et smut til Tyskland på deres ferie. Foto: az1172

 

Bestil billeje i Tyskland

Mange danske turister ynder også at tage på ferie hos naboen mod syd, og nyde Tysklands natur med kæmpe skove og floder, eller opleve kulturlivet i f.eks. Berlin. Har du brug for billeje i Tyskland? Så benyt billeje-søgemaskinen her på siden, som finder og sammenligner priser på billeje i Tyskland hos alle de kendte biludlejningselskaber. Billeje i Tyskland er billigere end du tror, og med billeje er det nemt at opleve Tysklands mange spændende regioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *