BilnedbrudLad ikke bilproblemer ødelægge ferien. Foto: Applus Bilsyn

Mange danske familier drager i disse uger sydpå på ferie i egen bil, men for mange ender turen brat med et motorstop. Ifølge SOS International fik 9.064 bilister fik år problemer med bilen på sommerferien i udlandet. Slip for bekymringerne med billeje.

Mange undervurderer belastning af bilen

Det kommer ikke bag på landets største bilsynsvirksomhed, Applus Bilsyn, at så mange får problemer på kør-selv ferien. Mange bilister forsømmer nemlig at forberede deres bil på den lange strabadserende tur i ferien.

“Som regel er den ekstra strækning og flere hundrede kilos ekstra vægt, som ens bil skal håndtere på bilferien til Tyskland, Sverige, Norge, Frankrig og Italien tungen på vægtskålen, der får bilen til at bryde sammen. Det undervurderer mange og får ikke tjekket bilen, før de tager afsted,” siger adm. direktør for Applus Bilsyn, Per V. Rasmussen.

Skal din ferie ikke ødelægges af et uventet og måske dyrt besøg på et værksted, anbefales det, at du får tjekket din bil grundigt før turen.

Tag på bilferie med billeje fra Flensborg

Der er dog en anden mulighed for at få en problemfri bilferie, som du måske ikke har overvejet: billeje.

Går ferien til et af de populære Middelhavslande, er det for eksempel oplagt at skifte din egen bil ud med en lejebil i Flensborg lige syd for grænsen. Så kan du fortsætte ferien i en moderne bil, som er klar til strabadserne. Det kan også være en chance for at tage på bilferie i en større bil end din egen.

Selvom din egen bil måske er i god stand, skal du også huske at tage højde for, at en bilferie sydpå på flere tusinde kilometer har en skjult omkostning i form af slid og værditab. Tager man højde for dette i det samlede ferieregnskab, er billeje fra Flensborg et endnu mere attraktivt alternativ.

Undgå værditab på bilferien med billeje fra Flensborg

Bestil din lejebil til sommerferien her

Her på Billeje.info samarbejder vi med CarTrawler som en af verdens største formidlere af biludlejning i Flensborg og mange andre steder i verden. Derfor er søgemaskinen en nem måde at sammenligne priser fra både store internationale selskaber som Hertz, Avis og Europcar samt en række mindre, lokale udlejere, der ofte også har gode tilbud.

Du skal blot angive hvornår, du ønsker at afhente din lejebil i søgemaskinen øverst her på siden, så får du en oversigt over de aktuelt bedste tilbud på billeje i Flensborg

De fleste biludlejningsselskaber i Flensborg tilbyder, at du gratis eller mod et lille gebyr kan parkere din egen bil, mens du er på ferie. Mange tilbyder sågar billig bilpleje ligesom mange benytter chancen for at udnytte de billigere priser på tyske værksteder i Flensborg til et serviceeftersyn.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *