Med hertz biludlejning kan du leje en muskelbilFord Mustang GT - Få drengedrømmen opfyldt med Hertz biludlejning. Det er nu muligt at leje de rå muskelbiler fra USA. Foto: Daniel Dionne

Hertz Biludlejning lancerer nu deres “Adrenalin Collection” i USA med de stærke muskelbiler Dodge Challenger R/T, Ford Mustang GT Premium, Chevy Camaro SS, Corvette Convertible og Chevy Camaro SS Convertible, som nok skulle kunne opfylde enhver drenge- eller pigedrøm om en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Med hestekræfter som en racerbil er bilerne i den nye serie hos Hertz en samling stærke biler, der ikke blot kan gives fri tøjler på vejen, i hvert fald ikke hvis man skal holde sig inden for lovens rammer. Men når danskerne lejer denne type biler i USA, handler det dog også om andet end muligheden for at køre stærkt.

Rasmus Borup Dahl, Leisure Sales Manager hos Hertz Danmark siger til Tic.travel: “Jeg mærker en meget kraftig stigning i efterspørgslen efter anderledes biler, når folk skal på ferie i USA. Flyet er 10 timer, men så bruges der rigtig meget tid i bilen bagefter. Det er ikke alene en transport. Det er en oplevelse. Folk kører i almindelige biler i Danmark. De vil have noget mere spændende, når de kører i USA. Jeg vil tror, at omkring 30 procent lejer denne type biler, som i Danmark vil koste på den anden side af 1,5 mio. kr.”

Bestil billeje i USA

Det koster fra 750 Dollars (omkring 4.500 kr.) at leje en af bilerne i “Adrenalin Collection” for en uge i USA, hvilket ifølge Tic.travel inkluderer fri km, forsikring og ingen selvrisiko. Hvad enten du drømmer om den ultimative roadtrip i USA i en åben sportsvogn, eller blot leder efter billig billeje i USA, så finder du nemt priser på billeje i USA i søgemaskinen her på siden. Med billeje i USA får du den størst mulige frihed til at opleve seværdighederne i dette store land i dit eget tempo.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *