Billig billeje i Spanien med Sixt

Sixt biludlejning i Spanien holder frem til den 16. november et stort udsalg med stærkt nedsatte priser på billeje fra en række af Sixt’s udlejningssteder i Spanien. De lave priser gælder for billeje i perioden fra den 16. november til den 22. december, og igen fra den 6. til den 26. januar 2012.

Sixt biludlejning har et bredt udvalg af lejebiler i Spanien inklusiv økonomiske modeller som f.eks. Smart Fourtwo og Renault Twingo, som i udsalgsperioden kan lejes for helt ned til 85 kr. per dag.

Sixt biludlejning har dog også biler fra Mercedes, BMW, Volkswagen og Ford i deres flåde af lejebiler i Spanien.

De lave udsalgspriser på billeje i Spanien hos Sixt gælder fra flere af de allermest populære destinationer i Spanien. Således er Sixt biludlejning fra lufthavnene i Alicante, Mallorca og Malaga (AGP) med i udsalget.

Billig billeje i Spanien med Sixt

Mallorca, Spanien – Sixt holder udsalg på billeje i Spanien. Foto: MasterMan

Find billig billeje i Spanien

Rabatten på bileje hos Sixt indregnes automatisk i priserne for leje udsalgsperioderne frem til den 16. november. Har du brug for billeje i Spanien på et andet tidspunkt, kan du bruge søgemaskinen her på billeje.info, som i samarbejde med CarTrawler finder den billigste billeje i Spanien til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *