Vælg den rigtige størrelse bilNår du lejer din næste lejebil er det vigtigt at have med i overvejelserne, hvor stor bilen så man ikke går på kompromis med ens komfort. Foto: Jay Tamboli

Hver fjerde familieferie starter dårligt på grund af diskussioner om mængden af bagage ifølge Holiday Autos, som derfor anbefaler billeje-kunder, at overveje en ekstra gang hvilken størrelse lejebil de bestiller.

Ifølge Holiday Autos er det lidt overaskende fædrene, som oftest pakker for meget bagage til ferien. Dette skyldes dog, at der ryger brætspil, DVDer og spillekonsoler med i kufferten, når far pakker. Resultatet af overpakningen er, at 29 procent af fædre har oplevet at måtte efterlade dele af bagagen i for eksempel lufthavnen fordi tingene ikke har kunne være i bilen. Kun 17 procent af mødrene indrømmer at have måtte gøre det samme.

Holiday Autos opfordrer derfor til, at man ved bestillingen af billeje til ferien nøje overveje, hvilken størrelse lejebil familien (og baggage) har behov for. Derudover foreslår biludlejningsfirmaet, at man blandt andet pakker i bløde tasker, som bedre kan udnytte pladsen i bagagerummet, som af sikkerhedshensyn aldrig bør fyldes over hattehylde-niveau.

Bestil billig billeje online

Har din familie brug for billig billeje i ferien? Så benyt vores bileje-søgemaskine, som i samarbejde med CarTrawler finder priser på billeje i hele verden, og gør det let at finde præcis den størrelse lejebil, som kan rumme alt jeres bagage.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *