VW's berømte logo er dømt ude. Foto: Achim Hepp, Creative Commons.

2015 var et sandt annus horribilis for Volkswagen. Den tyske bilkoncern er hårdt ramt af den store skandale med snydesoftware, hvilket ikke blot har kostet dyrt på koncernens bundlinje, men også tæret kraftigt på VW-brandets troværdighed. For at rette op på bilmærkets renommé sendes dets berømte slogan nu på pension.

‘Das Auto’ for arrogant

Siden 2007 har Volkwagens slogan været det enkle “Das Auto” (bilen), men i lyset af skandalen omkring snyd med miljøtests vurderer ledelsen hos VW tilsyneladende, at det berømte slogan ikke længere udstråler den rette ydmyghed.

Det er ikke blevet officielt bekræftet fra Volkswagen, at Das Auto-sloganet pensioneres permanent, men blot at det ikke vil ledsage bilmærkets logo i den kommende markedsføringskampagne.

Das Auto-sloganet blev lanceret under den tidligere chef Martin Winterkorn, men i den nuværende situation frygter koncernen, at det opfattes som arrogant. Fremover vil VW-logoet derfor blot blive ledsaget af ‘Volkswagen’.

Hvor hårdt VW’s salg af biler på længere sigt bliver ramt skandalen, er nok for tidligt at sige. Den tyske bilproducent har i mange år haft et godt ry, og nogle iagttagere forventer, at loyaliteten hos mange kunder er for stærk til at blive påvirket af skandalen omkring nydesoftware.

Bestil en billig lejebil

Nyt slogan eller ej, vil Volkswagen nok også i fremtiden være et af de bilmærker, som du ofte vil finde hos biludlejningsselskaberne rundt om i verden.

Er du på jagt efter en billig lejebil? I søgemaskinen her på siden er det nemt og hurtigt at finde den billigste billeje i hele verden. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker en bil, så giver søgemaskinen dig en oversigt over de bedste tilbud fra en bred vifte af udlejere.

Ønsker du at leje en bestemt biltype eller fra et bestemt udlejningsselskab, kan du med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion.

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, yderligere information eller andet, som vi alle kan have glæde af. Læg en kommentar herunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *