Billeje i Egypten

Billeje i Egypten er nemt og billig når du bestiller din lejebil online – læs vores mini guide om landet og sammenlign priser på billig billeje i alle byer og lufthavne i Egypten.

Guide om Egypten

Pyramider der rejser sig fra den ældgamle ørken og travle middelalderlige basarer der er fuld af farver, til den endeløse ørken fuld af vidunderlige oaser fyldt med palmer, travle byer og moderne kystnære feriebyer, hvorfra man kan opleve noget af den bedste dykning man kan finde i verden, er Egypten et levende museum og et land fyldt med fantastiske attraktioner.

Egypten er kendt for sin historie og for at være landet med de mange faraoer. Egypten har været omdrejningspunkt i utallige film som netop har drejet sig om dette og hele mystikken omkring deres historie. På grund af de mange film, føler man næsten at man kender Egypten før man har været der, men det er et land man ikke må glip af på egen hånd.

Billig billeje i Egypten

En af de flotte pyramider i Egypten – oplev Egypten med billeje fra billeje.info. Foto: archer10 (Dennis)

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Biludlejning i Ægypten

De fleste af landets forbløffende monumenter, der kan besøges i dag, blev bygget i den tid af faraoerne og er lette at komme til ved hjælp af biludlejning. Pyramiderne i Giza (den eneste overlevende af de syv gamle vidundere i verden), den mægtige Sphinx med sin krop som en løve og et menneskelig hoved, de smukke lotus-søjleprydede templer, Luxor og Karnak, den nærliggende Kongernes dal og  Hatshepsuts templet, har begejstret besøgende i århundreder og med biludlejning vil man kunne opleve det hele.

Længere mod syd langs Nilen, forbi Aswan, er templerne i Abu Simbel. Bygget til ære for farao Ramses II og hans hustru Nefertari. templet er prydet med statuer, nogle 20 meter høje og er udskåret med utroligt mange detaljer i den store klippevæg og kigger ud over en enorm strækning af vand, også kaldet Nasser søen. Templerne er et utroligt syn. Her kan besøgende nyde en af de spektakulære lyd og lysshow, der er iscenesat på mange af Egyptens skatte om aftenen, når mørket falder på.

Ægyptens natur kan være utrolig smuk. Nilen med sine indviklede netværk af floder, lige nord for Cairo, når ud til middelhavkysten omkring Alexandria og området heromkring er frodigt og grønt. Den tyndt befolkede ørken, med sine vind polerede klippeformationer og oaser står i stærk kontrast til dette. Nilen har givet vand til befolkningen i årtusinder og er og har altid været en vigtig del af Ægypten.

Udforsk Egypten med en udlejningsbil

Egypten er et land med mange kontraster. Under overfladen banker en pulserende arabisk stat, der fejrer sin arv, men samtidig omfavner Egypten det moderne liv. Med en udlejningsbil har man mulighed for at opleve alle disse kontraster på egen hånd. Tag for eksempel et smut til Nilen for en uforglemmelig båd tur eller kør til storbyen Cairo og udforsk denne flotte hovedstad. Her kan man shoppe på de lokale markeder eller drikke en kop kaffe på en af de mange fortovs cafeer.

Benytter man sig af en udlejningsbil vil det også være en mulighed at køre en tur ud i ørkenen og ride på kameler. Dette er en oplevelse man sent vil glemme og især noget børn synes er utroligt sjovt.

Find den billigste lejebil i Egypten Find Billeje her --> Sammenlign priser her