Malaga Lufthavn

Her på Billeje.info kan du finde den billigste billeje i Malaga lufthavn via søgemaskinen foroven, som sammenligner priser på lejebiler fra mere end 500 biludlejningsselskaber, og som gør det muligt at bestille din lejebil i Malaga lufthavn online hurtigt, nemt og sikkert.

I prisen på biludlejning i Malaga lufthavn er blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen. Du kan finde masser af information, gode råd og tips om biludlejning her på Billeje.info, således at du er optimalt forberedt, når du skal hente din lejebil i Malaga lufthavn, f.eks. i vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje, hvor du bl.a. kan læse om forsikring, gebyrer, afbestilling, regler omkring chauffør, kørekort og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af lejebil i Malaga lufthavn og andre steder i udlandet.

Aktuelle tilbud og kampagner

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Malaga Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil.

Lejer du en bil igennem CarTrawler, kan finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Malaga Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel benytte filteret til kun at vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Fleksibilitet

Med en lejebil til rådighed fra Malaga lufthavn får du mulighed for at opleve mere af byen på egen hånd, og er ikke afhængig af offentlig transport eller taxa, hvilket giver meget mere fleksibilitet. Hvis du skal på bilferie i Andalusien, er en lejebil fra Malaga lufthavn også særdeles oplagt, da du herfra har et ideelt udgangspunkt for at komme billigt til Andalusien med at af de mange rutefly, der går til Malaga lufthavn, samtidigt med, at det er let at komme videre til andre destinationer i den sydlige del af Spanien.

Malaga strand og de andre omkringliggende oplevelser når du nemt med en lejebil fra Billeje.info. Foto: Bogdan Migulski

Leje af bil fra lufthavnen i Malaga

Med billeje i Malaga Airport har I mulighed for at komme ud og udforske området omkring Malaga og Andalusien i det sydlige Spanien. Malaga er et yndet turistområde, og der er selvfølgelig masser af seværdigheder og attraktioner, I kan se og opleve, i løbet af jeres ferie.

Biludlejningsselskaber i lufthavnen

Der findes utallige biludlejningsselskaber i Malaga lufthavn og det gør, at der er stor konkurrence og dermed lave priser på billeje, dog med undtagelse af højsæsonen i juli og august, hvor det anbefales at bestille billeje i god tid. Du finder både de kendte billejeselskaber som Avis, Hertz og EuropCat biludlejning, men også rigtig mange lokale firmaer, der kun udlejer biler i området omkring Malaga. En af de største lokale biludlejningsfirmaer, endda med danske rødder, er Helle Hollis Car Rental. De tilbyder bl.a. rabat på lejebiler, hvis du er medlem af deres klub for danskere, der har bolig på Costa del Sol.

Læs mere om alle biludlejningsselskaber i Malaga lufthavn.

Fly direkte til Malaga lufthavn fra Danmark

Malaga er en af de destinationer der har flest dirkte fly fra lufthavne i Danmark, og ser man bort fra de store destinationer som London og Paris, der har mange forretningsrejsende, så er Malaga måske den største rute. Skal du rejse til Malaga og har du endnu ikke bestilt billeje, så kan du sammenligne priser fra alle biludlejningsselskaber i Malaga i billeje-søgemaskinen fra CarTrawler. CarTrawler sammenligner priser ligesom de kendte fly-søgemaskiner som Momondo og TravelMarket og det er anbefalesesværdigt at benytte en fly-søgemaskine til at afdække de mange forskellige flyselskaber, der flyver fra Danmark til Malaga lufthavn.

I skrivende stund kan du flyve direkte fra Billund lufthavn, Aalborg lufthavn, Århus lufthavn og Københavns lufthavn til Malaga. Det er bl.a. følgende flyselskaber ,der flyver direkte: Ryanair, Norwegian, Cimber Sterling og SAS. Alle flyselskaberne tilbyder også billeje, men husk at sammenligne priserne, inden du bestiller.

Bestil billigste biludlejning i Malaga Lufthavn online

Hjemmefra kan I i ro og fred bestille jeres billeje i Malaga Lufthavn, og så står bilen, I bestilte online, klar til jer i lufthavnen, når I ankommer. Med en lejebil til rådighed kan I blandt andet køre ud og se den Arabiske Terrasse, Katedralen i Malaga eller nogle af de smukke strande og øvrige kirker, der findes i området.

En af de mest populære begivenheder i Malaga og det sydlige Spanien er tyrefægtning, og på Tyrefægter Museet i Malaga, kan I lære mere om historien bag denne særlige sportsgren.

Find den billigste lejebil i Malaga Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her