Billeje i Malaga Lufthavn

Sammenlign priser på billeje i Malaga Lufthavn

Malaga Lufthavn er en stor, international lufthavn, beliggende på den spanske sydkyst, Costa del Sol, kun en håndfuld kilometer udenfor centrum af Málaga by. Med Billeje.info kan du finde den billigste billeje i Malaga lufthavn via søgemaskinen foroven, som sammenligner priser på lejebiler fra stort set alle selskaber i Malaga lufthavn.

Lufthavnen servicerer et enormt turistområde kendt som Costa del Sol, og da de fleste gæster ankommer med fly, er Malaga Lufthavn blevet den 4.-største i Spanien målt på antal passagerer, kun overgået af de to storbyer Barcelona og Madrid, samt feriemagneten Mallorca. Den bynære placering til trods, har man aldrig fundet det nødvendigt at flytte Malagas lufthavn, hvilket betyder, at den er den eneste af de store lufthavne i Spanien, som stadig ligger på sin oprindelige placering, hvor den har ligget siden indvielsen i marts 1919.

Du kommer hurtigt fra lufthavnen ind til Malaga med billeje. Foto: Giuseppe Milo, CC BY 2.0

I prisen på biludlejning i Malaga lufthavn er blandt andet inkluderet fri kilometer, ansvarsforsikring, gratis afbestilling, auto-hjælp, tyveri-forsikring, alle skatter – og der gemmer sig ingen skjulte gebyrer i prisen. Du kan finde masser af information, gode råd og tips om biludlejning her på Billeje.info, således at du er optimalt forberedt, når du skal hente din lejebil i Malaga lufthavn, f.eks. i vores FAQ, dvs. de mest stillede spørgsmål om billeje, hvor du bl.a. kan læse om forsikring, gebyrer, afbestilling, regler omkring chauffør, kørekort og mange andre relevante spørgsmål vedrørende reservation af lejebil i Malaga lufthavn og andre steder i udlandet.

Du kan også læse mere om lufthavnen i Malaga her.

Aktuelle tilbud på billeje i Malaga lufthavn 2024

I forbindelse med tilbud og kampagner kan der gælde særlige betingelser for din billeje i Malaga Lufthavn som for eksempel en kilometerbegrænsning. Husk derfor altid at læse lejebetingelserne godt igennem før du bestiller din lejebil. Lejer du en bil igennem CarTrawler, finder du lejebetingelserne for den enkelte bil på andet trin af bestillingen.

Et godt tip er at benytte det effektive filter i søgemaskinen til at finde netop den lejebil i Malaga Lufthavn, som bedst opfylder dine behov og ønsker. Du kan for eksempel benytte filteret til kun at vise biler fra bestemte biludlejningsselskaber, biler med ekstra udstyr og specialtilbud med eller uden fri kilometer inkluderet i lejeprisen.

Biludlejning i Malaga lufthavn er måske nemmere end du tror. Når du skal holde ferie på Costa del Sol vil du absolut nyde godt af at leje bil med ubegrænset kilometertal, så du fx. kan tage på udflugt til Gibraltar, spille golf på lækre baner ved Estepona, eller bare tage en tur op til de spændende byer i bjergene på en varm dag. Når du lejer bilen hos Billeje.info finder vi altid de bedste tilbud og den laveste pris på tværs af de forskellige biludlejningsfirmaer ved Malaga lufthavn.

Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil fra lufthavnen i Malaga – Costa del Sol

Med en lejebil til rådighed fra Malaga lufthavn får du mulighed for at opleve mere af byen på egen hånd, og er ikke afhængig af offentlig transport eller taxa, hvilket giver meget mere fleksibilitet. Hvis du skal på bilferie i Andalusien, er en lejebil fra Malaga lufthavn også særdeles oplagt, da du herfra har et ideelt udgangspunkt for at komme billigt til Andalusien med at af de mange rutefly, der går til Malaga lufthavn, samtidigt med, at det er let at komme videre til andre destinationer i den sydlige del af Spanien.

I selve Malaga finder du talrige kulturelle attraktioner, samt moderne shoppingcentre. Der er alt hvad en storby skal indeholde, og kulturen i Spanien er fantastisk. De sydlige spanske byer og områder er alle sammen præget af maurerne. Maurerne var det muslimske folk, der havde herredømmet over det sydlige Spanien i middelalderen. Meget af kulturen og de mange bygninger er præget af maurernes flotte arkitektur. Lejer du en bil, kan du nemt udforske regionens historiske seværdigheder.

Malaga strand og de andre omkringliggende oplevelser når du nemt med en lejebil fra Billeje.info. Foto: Bogdan Migulski

Med billeje i Malaga Airport har I mulighed for at komme ud og udforske området omkring Malaga og Andalusien i det sydlige Spanien. Malaga er et yndet turistområde, og der er selvfølgelig masser af seværdigheder og attraktioner, I kan se og opleve, i løbet af jeres ferie.

Biludlejningsselskaber i lufthavnen

Der findes utallige biludlejningsselskaber i Malaga lufthavn og det gør, at der er stor konkurrence og dermed lave priser på billeje, dog med undtagelse af højsæsonen i juli og august, hvor det anbefales at bestille billeje i god tid. Du finder både de kendte billejeselskaber som Avis, Hertz og Europcar biludlejning, men også rigtig mange lokale firmaer, der kun udlejer biler i området omkring Malaga.

Ved afhentning af lejebilen skal du huske gyldigt kørekort på den eller de der skal køre bilen, og et kreditkort (IKKE dankort) med god dækning til at få reserveret et beløb under hele ferien. Når du skal aflevere bilen igen i selve lufthavnen, følger du blot skiltene som dukker op lige efter den sidste rundkørsel, som viser en bil og en nøgle. Her kan du så køre bilen direkte ind i et stort P-hus som er forbeholdt biludlejningsfirmaerne.

Biludlejningsfirmaer med kontor inde i terminalen i Malaga lufthavn:

Største biludlejningsfirmaer med kontor udenfor lufthavnen – transport med shuttle-bus:

Fly direkte til Malaga lufthavn fra Danmark

Malaga er en af de destinationer der har flest dirkte fly fra lufthavne i Danmark, og ser man bort fra de store destinationer som London og Paris, der har mange forretningsrejsende, så er Malaga måske den største rute. Skal du rejse til Malaga og har du endnu ikke bestilt billeje, så kan du sammenligne priser fra alle biludlejningsselskaber i Malaga i billeje-søgemaskinen fra CarTrawler. CarTrawler sammenligner priser ligesom de kendte fly-søgemaskiner som Momondo og TravelMarket og det er anbefalesesværdigt at benytte en fly-søgemaskine til at afdække de mange forskellige flyselskaber, der flyver fra Danmark til Malaga lufthavn.

I skrivende stund kan du flyve direkte fra Billund lufthavn, Aalborg lufthavn, Århus lufthavn og Københavns lufthavn til Malaga. Det er bl.a. følgende flyselskaber ,der flyver direkte: Ryanair, Norwegian, Cimber Sterling og SAS. Alle flyselskaberne tilbyder også billeje, men husk at sammenligne priserne, inden du bestiller. Du kan finde billige flybilletter til Malaga her.

Bestil billigste biludlejning i Malaga Lufthavn online

Hjemmefra kan I i ro og fred bestille jeres billeje i Malaga Lufthavn, og så står bilen, I bestilte online, klar til jer i lufthavnen, når I ankommer. Med en lejebil til rådighed kan I blandt andet køre ud og se den Arabiske Terrasse, Katedralen i Malaga eller nogle af de smukke strande og øvrige kirker, der findes i området. En af de mest populære begivenheder i Malaga og det sydlige Spanien er tyrefægtning, og på Tyrefægter Museet i Malaga, kan I lære mere om historien bag denne særlige sportsgren.

Facts om Malaga lufthavn

Engelsk navn:

Málaga–Costa del Sol Airport

Dansk navn:

Málaga Lufthavn

Spansk navn:

Aeropuerto de Málaga – Pablo Ruiz Picasso Airport

IATA-kode:

AGP

Hvor:

Churriana, Costa del Sol, Spanien – mellem Málaga og Torremolinos

Adresse:

Avenida del Comandante García Morato, s/n, 29004 Málaga

Antal terminaler:

3 – Terminal 1, 2, 3

Travleste flyruter:

London Gatwick, Manchester, Barcelona, Amsterdam, København

Afstand til vigtige byer

 • Malaga centrum – 12km
 • Torremolinos – 8km
 • Benalmadena – 11km
 • Fuengirola – 26km
 • Marbella – 53km
 • Nerja – 70km
 • Estepona – 83km
 • Gibraltar – 127km
 • Algeciras – 131km
 • Ronda – 105km
 • Granada – 142km
 • Cordoba – 172km
 • Sevilla – 219km

Transport

Det er muligt at tage med toget direkte fra Malaga lufthavn til Malaga centrum, med ‘Cercanias’, som er et lokaltog, der mest minder om et S-tog, med kort afstand mellem stoppestederne. Da strækningen flere steder er enkeltsporet er kapaciteten begrænset, og der kører kun tog hver 20. minut mellem kl. 6 og midnat. I den anden retning kan man stå af i kendte badebyer som Torremolinos, Benalmadena og Fuengirola, hvor man finder endestationen.

Der kører også langdistancebusser fra lufthavnen til byer som Marbella, Estepona, La Linea (Gibraltar) og Algeciras.

Udenfor terminalen holder altid masser af taxaer, både i almindelig sedan-størrelse, og de større taxaer med plads til 8 personer og/eller en masse bagage. Der kan også bestilles en Uber, men bemærk at faciliteterne til ride sharing ikke er ret fantastiske, så det kan være svært at finde sit lift.

Kan jeg leje en elbil i Malaga Lufthavn?

Absolut! Malaga Lufthavn, har ligesom mange andre internationale lufthavne, oplevet en stigende efterspørgsel på leje af el- og hybridbiler. Når du lejer en elbil i lufthavnen, får du muligheden for at nyde Malaga og Sydspanien med en mere grøn samvittighed. Derudover kan du også se frem til besparelser på brændstof, en jævn og rolig køreoplevelse og adgang til den nyeste indbyggede teknologi i form af navigation og underholdning. Med det hurtigt voksende netværk af ladestationer i regionen, både i byer og ved turistmål, er det aldrig været nemmere at udforske Andalusien med en elbil fra Malaga Lufthavn.

Hvad koster billeje i Malaga Lufthavn?

Priserne på billeje i Malaga lufthavn svinger meget i løbet af året. Om vinteren finder du de billigste tilbud og her kan du sagtens leje en lille bil til få hundrede kroner for en uge, mens sommeren er den absolutte højsæson, hvor biludlejningsselskaberne forsøger at maksimere deres overskud. Generelt er Malaga Airport (AGP) dog ikke blandt de dyreste destinationer i forhold til biludlejning, da der er stort konkurrence og plads nok til rigtig mange udlejningsbiler i selskabernes portefølge. Brug søgemaskinen her på siden til at kigge på de mange muligheder for billig biludlejning og søge efter hvad det koster at leje en bil i Malaga Lufthavn som passer til dig behov. Du kan booke din udlejningsbil i Malaga Lufthavn på få minutter og afbestille gratis (i de fleste tilfælde) indtil 48 timer før ankomst – husk at læse lejebetingelserne grundigt.

Find den billigste lejebil i Malaga Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her