Billeje i Tenerife Lufthavn

Tenerife er den største af De Kanariske Øer og byder på meget mere end skønne badestrande. Det kan du opleve, hvis du lejer en bil. Billeje er desuden som regel den nemmeste måde at komme videre fra Tenerife Lufthavn.

Skal du besøge Tenerife, så skal du være opmærksom på de to lufthavne der findes på øen. Der er både Tenerife Lufthavn Nord (TFN) og Tenerife Lufthavn Syd (TFS). Hvis du flyver fra Danmark af, så skal du kun gøre dig bekendt med Tenerife Lufthavn Syd, da det er denne lufthavn, som de fleste internationale besøgende lander på. Sydlufthavnen ligger godt og vel 60 kilometer fra hovedstaden Santa Cruz, og ca. 16 kilometer fra Playa de Las Americas.

Teide vulkanen
Lej en bil for at opleve øens indre og den berømte Teide Nationalpark. Foto: dronepicr, CC BY 2.0.

Der ankom næsten 11 millioner turister via Tenerife Lufthavn Syd i 2018. Det er virkelig mange turister, og ser man på det samlede antal der kom igennem både Tenerife Lufthavn Syd og Tenerife Lufthavn Nord, så er passagerer tallet på næsten 16,5 millioner. Det er da heller ingen overdrivelse at kalde Tenerife for et yderst populært rejsemål.

Læs mere om øen Tenerife.

Seværdigheder og attraktioner på Tenerife

Når de op mod 16,5 millioner turister ankommer til Tenerife, så er det ikke kun pga. solen, stranden og den afslappede atmosfære på øen. De kommer også pga. seværdigheder og attraktioner.

Er man til gammel kultur og historie, så er der massevis af kirker samt nogle katedraler, der er værd at se på. Selvom Tenerife er en paradis-ø, så er det ikke kun palmer og strand det hele. De mange historiske monumenter er med til at gøre Tenerife til et helt unikt minde.

Af nyere konstruktioner, så kan man ikke undgå at se skyskraberne Torres de Santa Cruz, som kan ses i hovedstaden på øen Tenerife. Hovedstaden på øen Tenerife er desuden Santa Cruz. Skyskraberne er 120 meter høje og stod færdige i 2006 og de er i hvert fald noget for sig selv. Vil man gerne nyde synet af tvillingetårnene, så skal man aflægge et visit i Santa Cruz.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner på Tenerife.

Transport fra Tenerife Lufthavn

Øen Tenerife er den største af de kanariske øer, og derfor er der langt imellem byerne. F.eks. ligger Santa Cruz hele 60 kilometer fra Tenerife Lufthavn Syd. Skal du derimod til Playa de Las Americas, så skal du rejse yderligere 16 kilometer på landjorden. Det skal siges, at der hverken er tog eller metro fra Tenerife Lufthavn.

Der er derimod både taxaer og busser, som kører til både Santa Cruz og Playa de Las Americas. Mange af os vil du helst undgår at skulle med bus, da det kan være en stressende måde at begynde ferien på med så mange mennesker og bagage klemt sammen i en bus. Taxier er mere komfortable, da man jo nærmest hyrer en privat chauffør til at køre en bil. Dog er det dyrt, da der som sagt er 60 kilometer til Santa Cruz. Desuden har man jo også brug for at komme omkring i løbet af ferien, og skal du ud og opleve Tenerife og øens skønhed, kan taxachaufføren godt ende med at gribe langt ned i din pengepung.

Billeje i Tenerife lufthavn er også en mulighed, og faktisk er det en løsning, som mange turister vælger. Dette skyldes at Tenerife har en fantastisk natur, som mange gerne vil møde på egen hånd. Derfor er billeje i Tenerife lufthavn en mulighed til at få en rigere ferieoplevelse.

Billigste billeje i Tenerife lufthavn

Selvom biludlejning lyder som noget dyrt noget, så er det faktisk billigere end man lige går og tror. Billig billeje i Tenerife lufthavn er ikke særlig svært, da man allerede inden man tager af sted til Tenerife, kan leje en bil. Billeje i Tenerife lufthavn sker så problemfrit som muligt, da du modtager bilnøglerne til den lejede bil, når du ankommer til Tenerife lufthavn.

Billeje i Tenerife lufthavn gør de 60 kilometer til Santa Cruz meget lettere, men selv hvis du skal til Playa de Las Americas, så har du med billeje stadig have mulighed for at besøge alle attraktionerne på Tenerife. Fri bevægelighed er nemlig nøgleordene for billeje i Tenerife Lufthavn og den vigtigste grund til at du bør booke en lejebil allerede hjemmefra.

Husk også at få set Torres de Santa Cruz, og få lokalbefolkningen til at snakke om tvillingetårnene i Santa Cruz. De er nemlig stolte af bygningerne, som blev opført i sidste årti.

Find den billigste lejebil i Tenerife Lufthavn Find Billeje her -- data-src=