1. Søg priser
2. Bestil
3. Bekræft
4. Ordrebekræftelse
Sammenlign priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer blandt andet

Biludlejning i hele verden

Hos billeje.info sammenligner vi priser på biludlejning fra flere end 500 biludlejningsfirmaer over hele verden. Vi sikrer dig de bedste priser på lejebiler i alle klasser, fra mikrobiler til premiumbiler og minibusser.

Er du på vej på ferie – eller skal du måske til møde med en forretningsforbindelse – så er det afgørende at du kan komme fra A til B uden problemer. Og selvom man visse steder har mulighed for at tage tog eller bus, så vil det i langt de fleste tilfælde være optimalt at leje en bil på stedet.

Derfor tilbyder vi dig adgang til billig biludlejning hos alverdens biludlejere. Både de store og kendte som Avis, Sixt og Hertz, men også danske udlejere som fx. Østergaard. Og vi har gjort det så nemt, at du kan sammenligne priserne på den samme bil på tværs af de forskellige selskaber – og du behøver kun at kigge et sted.

Et godt tip: Hvis I skal køre sydpå i ferien, men du er usikker på, om din bil er “gearet” til en tur på Autobahn, så brug vores søgemaskine til at finde billig biludlejning i Flensburg. Her parkerer du din egen bil og dribler videre i en Autobahn-klar tysker. Og ofte vil det faktisk være en bedre forretning for dig, når afskrivninger er indregnet. Gute fahrt!

Læs også om biludlejning i: