Biludlejning i hele verden

Hos billeje.info sammenligner vi priser på biludlejning fra flere end 500 biludlejningsfirmaer over hele verden. Vi sikrer dig de bedste priser på lejebiler i alle klasser, fra mikrobiler til premiumbiler og minibusser.

Er du på vej på ferie – eller skal du måske til møde med en forretningsforbindelse – så er det afgørende at du kan komme fra A til B uden problemer. Og selvom man visse steder har mulighed for at tage tog eller bus, så vil det i langt de fleste tilfælde være optimalt at leje en bil på stedet. Derfor tilbyder vi dig adgang til billig biludlejning hos alverdens biludlejere. Både de store og kendte som Avis, Sixt og Hertz, men også danske udlejere som fx. Østergaard. Og vi har gjort det så nemt, at du kan sammenligne priserne på den samme bil på tværs af de forskellige selskaber – og du behøver kun at kigge et sted.

Et godt tip: Hvis I skal køre sydpå i ferien, men du er usikker på, om din bil er “gearet” til en tur på Autobahn, så brug vores søgemaskine til at finde billig biludlejning i Flensburg. Her parkerer du din egen bil og dribler videre i en Autobahn-klar tysker. Og ofte vil det faktisk være en bedre forretning for dig, når afskrivninger er indregnet. Gute fahrt!

Billig biludlejning med CarTrawler

Hos Billeje.info samarbejder vi med det irske firma CarTrawler, som sørger for at ‘trawle’ gennem alverdens biludlejningsfirmaer – over 800 forskellige brands – for at du kan få den bedste pris, det største udvalg og de mest fleksible vilkår for biludlejning på markedet. Vi sørger for dybdegående indhold om destinationerne her på hjemmesiden, mens CarTrawler leverer bilerne. Det har vi gjort siden 2009, og det er dermed et langvarigt og frugtbart partnerskab, som hjælper dig med mobilitet på destinationen.

Vil du have virkelig billig biludlejning, så hold dig væk fra juli måned, uanset hvor du skal hen i verden. 90% af verdens befolkning bor på Den Nordlige Halvkugle, og har dermed juli og til dels august som højsæson for sommerferie. I Europa betyder det ekstra stor efterspørgsel efter biler på sommerdestinationer som Malaga, Mallorca, Italien og Portugal, mens det i USA særligt er destinationer som San Francisco, Los Angeles og alt i Florida, som på dette tidspunkt har en stor efterspørgsel. Og med stor efterspørgsel følger høje priser, så selv med CarTrawlers stærke bookingmaskine kan det være svært at finde en billig udlejningsbil i denne periode.

Gratis afbestilling / annullering

En afgørende ting for mange rejsende er, at have fleksibilitet i forhold til lejebilen. Måske finder man ud af, at man vil have en større bil, skal rejse fra en anden lufthavn, på en anden dato, eller måske er hele planen aflyst. Hos Billeje.info og CarTrawler er der gratis afbestilling i forbindelse med biludlejning på stort set alle destinationer, indtil 48 timer før planlagt afhentning. Det er dog vigtigt, at du grundigt gennemlæser lejebetingelserne, hvis det er vigtigt for dig at have mulighed for afbestilling, da der kan være enkelte udlejningsfirmaer – ud af over 800 i maskinen – som ikke honorerer denne mulighed.

I forbindelse med biludlejning er betingelserne de seneste år blevet mere og mere fleksible, men selvom flere selskaber siger at der er fri afbestilling, så kan det dog være minus et ekspeditionsgebyr. Fx. Hertz tager nogle gange et gebyr på EUR 45 i forbindelse med an annullering, også selvom den er lavet rettidig. Så husk at tjekke betingelserne grundigt når du booker!

Biludlejning med fri kilometer

På langt de fleste almindelige lejebiler er der fri kilometer inkluderet, når du lejer biler i udlandet. Til gengæld er der altid begrænsning på antallet af kilometer, når du som dansker med folkeregisteradresse i Danmark, skal finde biludlejning i Danmark. Det skyldes særlige, danske regler, og selvom det ville være rart at undgå, hvis man har planer om et roadtrip fra Gedser til Skagen, så er det ikke muligt at booke en lejebil med fri kilometer indenfor landets grænser med mindre man er udlandsdansker, dvs. at man skal kunne bevise at man ikke har folkeregisteradresse i Danmark.

Langtids-biludlejning / Mini-lease

Der kan være mange gode grunde til at ønske at leje en bil i mere end de klassiske 1 til 3 uger – måske i helt op til et halvt år. Det kan være at man har været ude for et nedbrud eller et uheld, hvor end egen bil er blevet totalskadet og først skal bringes hjem fra udlandet. Eller man kan have solgt sin bil og bestilt en ny, som først kan leveres om nogle måneder. Man kan have fået nyt job som kræver en anden type, eller ekstra bil, eller man kan have fået familieudvidelse, som kræver stationcar i en periode.

Flere biludlejningsselskaber kalder dette for mini-leasing, fordi betingelserne lægger sig lidt op af leasing, fx. med et fast antal kilometer, en fast månedlig pris og en fast dato for tilbagelevering, men tag ikke fejl, for reelt er dette i virkeligheden langtids-biludlejning, for du skal fx. ikke selv betale vægtafgift, dæk osv, som man normalt skal i forbindelse med en leasingaftale. Nogle gange er mini-leasing også så fleksibelt, at du kan aflevere bilen fra dag til dag, uden videre.

Hvornår kan biludlejning betale sig?

Der er mange tilfælde, hvor man ikke har andre muligheder. Her gælder ofte, når man flyver til en destination, og herfra skal videre til fx. et hotel eller en feriebolig, som ligger et stykke fra lufthavnen. Her kan det være både praktisk og teknisk umuligt at lade sig befordre med offentlig transport, ligesom en taxa eller Uber kan være en bekostelig affære. Her vil det dog være op til en vurdering af transportbehovet på destinationen som afgør, om man skal leje en bil – fx. kan det i en storby være både svært og dyrt at parkere, ligesom der er risiko for skader og uheld.

Et område hvor det til gengæld er overraskende oplagt med biludlejning i stedet for at køre i egen bil, er på en kør selv-ferie sydpå. Ved at leje en bil syd for grænsen, fx. i Flensborg eller Hamborg, får man ikke blot en bedre totaløkonomi, men måske også en bedre bil i forhold til at køre på de tyske motorveje – det kunne være en BMW, Audi eller Mercedes. Det er direkte pga. de høje, danske registreringsafgifter som betyder, at afskrivningen på din bil er højere end den er for biludlejningsselskabet, som desuden får flåderabatter, når de indkøber deres udlejningsbiler.

Ifølge FDM koster de. ca. 3,73 pr. kilometer at holde bil, hvis bilen koster 200.000 i indkøb. Inkluderet i den pris er også faste udgifter, som du vil have alligevel, men prøv at gange op med en retur fra Aarhus til Lidoen, og du vil se, at det er mange penge, vi taler om (okay, vi har gjort regnestykket for dig, og det er mere end 12.000 kroner – uden svinkeærinder). Det kan man altså få en hel del lejebil for – og så er det også sjovt at prøve noget andet.

Toplisterne

De 7 mest populære destinationer for biludlejning

Hvor er det egentlig mest populært at kigge på biludlejning? Ja, det bliver vi faktisk tit spurgt om til forskellige aviser og publikationer, men her får du dem – de 7 mest populære destinationer for biludlejning med Billeje.info (hint: det er ret populært at leje biler i lufthavnene):

 1. Københavns Lufthavn (Danmark)
 2. Mallorca Lufthavn (Spanien)
 3. Malaga Lufthavn (Spanien)
 4. Gran Canaria Lufthavn (Spanien – De Kanariske Øer)
 5. Nice Lufthavn (Frankrig)
 6. Billund Lufthavn (Danmark)
 7. Lissabon Lufthavn (Portugal)

Så ud over de to store lufthavne i øst- og vestdanmark, er listen meget naturligt domineret af sydeuropæiske feriedestinationer, hvor flyselskaberne har mange sæder, og hvor der ikke er så gode muligheder for offentlig transport.

De 7 mest populære ikke-lufthavne

Det er egentlig mest for sjov, men vi kom til at tænke på, hvilke destinationer, der er mest populære, når vi ikke tager lufthavne med i oversigten.

 1. Flensborg
 2. Københavns Centrum
 3. Lissabon
 4. Rom station / Rom banegård
 5. Alcudia (Mallorca)
 6. Funchal (Madeira)
 7. Reykjavik (Island)

De 7 mest populære biludlejningsselskaber

Nogle selskaber er helt lokale, mens andre er multinationale og dækker stort set alle større destinationer i verden. Her har vi listet de mest populære biludlejere på Billeje.info:

 1. Budget Car Hire
 2. Europcar
 3. Hertz
 4. Goldcar Rental
 5. Avis Rent a Car
 6. Alamo
 7. Sixt

Billig biludlejning er tilgængeligt for (næsten) alle

Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rigtige lejebil. Det er nemmere end du tror, og der stilles stort set ingen krav – bortset fra gyldigt kørekort, samt et depositum. Er du under 26 år risikerer du dog at blive afvist eller skulle betale et ekstra gebyr for at få lov til at leje bilen, men i de fleste tilfælde er det ikke et stort beløb. Prisen afgøres altid af lejelængden og biltypen, og har du ikke prøvet biludlejning før, vil du sikkert blive overrasket over, hvor nemt det er.

Når du først har fundet skranken i lufthavnen, skal du blot underskrive et par dokumenter, hvorefter du får bilnøglen udleveret. Og når du kommer tilbage til lufthavnen er det endnu nemmere: Det tager som oftest kun et par minutter at tjekke bilen og aflevere den til en medarbejder fra biludlejningsfirmaet.

God tur!

Find den billigste lejebil i hele verden Find Billeje her --> Sammenlign priser her