Billeje i Chicago O’Hare Lufthavn

Chicago

Find den billigste billeje i Chicago O’Hare Lufthavn i USA med søgemaskinen her på Billeje.info, som sammenligner priser på billeje fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Indtast blot, hvornår du vil afhente din bil og tryk “find billigste pris”, så får du et overblik med alle ledige lejebiler og priser i Chicago O’Hare Lufthavn.

Chicago O'Hare Lufthavn
Chicago O’Hare Lufthavn hører til blandt USA’s største lufthavne. Foto: InSapphoWeTrust, CC BY-SA 2.0

Lufthavnen

Chicago O’Hare International Airport, som har lufthavnskoden ORD, ligger ca. en halv times kørsel i bil nordvest for Chicago. Lufthavnen vandt tilbage i år 2009  prisen for bedste lufthavn i USA af Traveler. Der er metroforbindelse fra lufthavnen til centrum af Chicago, ligesom der også kører busser inde til byen. Vil du gerne kunne bevæge dig frit rundt, også uden for centrum, kan det dog anbefales at leje en bil.

Sidste år benyttede over 83 millioner passagerer Chicago Lufthavn. Det store antal passagerer gør det til en af de største lufthavne i verden. Lufthavnen i Chicago er meget vigtigt i forhold til internationale destinationer og tilbyder ruter til mere end 200 forskellige destinationer i USA og internationalt. Chicago O’Hare Lufthavn er den vigtigste base i USA for flyselskaberne American Airlines og United Airlines. For dig som skal fordrive tid i lufthavnen er der masser af cafeer, restauranter, barer og butikker at udforske. Der er også trådløs internetadgang, kapel, banker, legerum, lounges, business center og kunstudstillinger. Hilton Chicago O’Hare hotel, ligger i Terminal 2.

Biludlejning i Chicago O’Hare Lufthavn

Der er flere biludlejningsselskaber i Chicago O’Hare Lufthavn, herunder bland andet Budget, Alamo, Holiday Autos, Avis rent a car, Holidaycars, Dollar, Budobtain, Enterprise, Hertz biludlejning, SIXT billeje, AutoEscape og Europcar. Disse og andre udlejere finder du samlet i den såkaldte Multi-Modal Facility (MMF). Dette store kompleks ligger i den nordøstlige kant af lufthavnsområdet på adressen 10255 W. Zemke Blvd., Chicago, IL 60666. Når du ankommer med fly til Chicago O’Hare Lufthavn, skal du dog blot kigge efter shuttlebusserne uden for bagageudleveringen, som kører til “Rental Cars / Parking Lot F”. De kører i fast rutefart til MMF døgnet rundt.

Selvom udvalget af biludlejningsfirmaer Chicago O’Hare Lufthavn er stort, bør du bestille din lejebil på forhånd. Det giver dig de bedste muligheder for at finde den bedste pris på netop den type bil, du har brug for. Vælg blot den ønskede lejeperiode i søgemaskinen øverst her på siden for at få en hurtig oversigt over billig biludlejning i Chicago O’Hare Lufthavn, der inkluderer tilbud fra alle de forskellige udlejere.

Har du allerede en klar ide om, hvilken type lejebil du søger? Så kan du ofte med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at præcisere din søgning yderligere. Du kan for eksempel vælge kun at få vist køretøjer af fra en bestemt størrelsesklasse, hvis du er på udkig efter en familievenlig mini-van. Ligeledes er der mulighed for at begrænse søgeresultatet til kun at vise lejebiler fra bestemte biludlejningsfirmaer

Oplevelser med billeje i Chicago O’Hare Lufthavn

Lejer du en bil i Chicago O’Hare Lufthavn, har du et godt udgangspunkt for at opleve det amerikanske Midtvesten. Du har for eksempel ideelle muligheder for at tage på en kør-selv-ferie på den legendariske Route 66. Vil du ikke køre hele vejen til Californien, kan du med billeje dog også nøjes med at udforske nogle af attraktionerne lidt nærmere Chicago.

Du kan for eksempel gøre som de lokale indbyggere ynder at gøre og køre en tur (cirka 2 timer) nordpå til Lake Geneva i nabostaten Wisconsin for at bade, sejle eller vandre. Holder du af friluftsliv, tager det også kun omkring et par timer at køre til Starved Rock State Park, hvor du kan vandre gennem flotte kløfter til vandfald. Rejser du med børn, vil en udflugt til forlystelsesparken Six Flags Great America nok vække begejstring.

Populære destinationer

  • Chicago
  • Route 66
  • Lake Geneva
  • Six Flags Great America

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside