Billeje i Chicago O'Hare Lufthavn

Chicago O’Hare Lufthavn er med billeje den perfekte indgangsport til Midtvesten og millionbyen, der selvom den som rejsemål står lidt i skyggen af øst- og vestkystens storbyer, har masser at byde på udover en smuk beliggenhed ved Lake Michigan. Lejer du en bil i lufthavnen har du nem adgang til de mange seværdigheder i The Windy City og ikke mindst resten af Midtvesten.

Find den billigste billeje i Chicago O’Hare Lufthavn i USA med søgemaskinen her på Billeje.info, som sammenligner priser på billeje fra mere end 500 biludlejningsselskaber. Indtast blot, hvornår du vil afhente din bil og tryk “find billigste pris”, så får du et overblik med alle ledige lejebiler og priser i Chicago O’Hare Lufthavn.

Chicago O'Hare Lufthavn
Chicago O’Hare Lufthavn hører til blandt USA’s største lufthavne. Foto: InSapphoWeTrust, CC BY-SA 2.0

Lufthavnen

Chicago O’Hare International Airport ligger ca. en halv times kørsel i bil nordvest for Chicago. Tidligere hed lufthavnen Orchard Field Airport, og den har derfor stadig lufthavnskoden ORD. Lufthavnen vandt tilbage i år 2009 prisen for bedste lufthavn i USA af Traveler. Ikke desto mindre har lufthavnen ikke det bedste ry blandt rejsende i USA. Det skyldes til dels en dårlig rettidighed for flyene, men også selve lufthavnens størrelse, som blandt andet betyder, at internationale rejsende med et transfer i lufthavnen skal med et tog for at krydse mellem terminaler. Er Chicago din endelige destination, skal du ligeledes være forberedt på risikoen for lange køer ved paskontrollen og tolden. Ofte tager det blot et kvarters tid at komme igennem, men ankommer du midt i myldretiden om eftermiddagen kan ventetiden være helt op til et par timer.

I de senere år har lufthavnen dog gennemgået en omfattende renovering efter en langsigtet plan, O’Hare 21, som skal rette op på nogle af problemerne og gøre lufthavnens faciliteter mere tidssvarende.

Chicago O’Hare Lufthavn er opkaldt efter Edward “Butch” O’Hare, en pilot i det amerikanske luftvåben, som udmærkede sig under 2. verdenskrig. Lufthavnen blev da også oprindeligt etableret for at servicere transportfly under samme krig. Da lufthavnen efter krigen blev omdannet til brug for den civile luftfart, var den op mange områder banebrydende og introducerede mange af de systemer, som siden bredte sig til resten af lufthavnene i USA.

I dag betjener O’Hare Lufthavn ikke blot selve Chicago, men hele det såkaldte Chicagoland, der inkluderer et stort opland. Hvert år benytter over 83 millioner passagerer Chicago Lufthavn. Det gør den til en af de største lufthavne i verden målt på antal passagerer. Lufthavnen er da også vigtigt i forhold til byens forbindelser til resten af verden. Aktuelt tilbyder lufthavnen således ruter til mere end 200 forskellige destinationer i USA og internationalt. Chicago O’Hare Lufthavn er den vigtigste base i USA for flyselskaberne American Airlines og United Airlines.

For dig som skal fordrive tid i lufthavnen er der masser af cafeer, restauranter, barer og butikker at udforske. Der er også trådløs internetadgang, kapel, banker, legerum, lounges, business center og kunstudstillinger. Befinder du dig i terminal 1, Concourse B, kan du heller ikke undgå at lægge mærke til det enorme Brachiosaurus-skelet. Ligeledes er det svært at overse kopien af Butch O’Hare’s F4F-3 kampfly, som hænger oppe under loftet i terminal 2. Trænger du til at slappe af i terminal 3, kan det anbefales at du slår dig ned i Aeroponic Garden. Her er der normalt betydeligt mere fredeligt end i resten af lufthavnen. Har du ikke blot brug for at slappe af, men at få noget søvn, ligger Hilton Chicago O’Hare Hotel lige overfor terminal 1, 2 og 3. Derudover er der adskillige hoteller i de nærliggende forstæder Schiller Park, Elk Grove Village, Mount Prospect, Des Plaines og især Rosemont.

De nærliggende hoteller tilbyder ofte afhentning i lufthavnen med deres egen shuttlebus. Derudover er der metroforbindelse (Metra) fra lufthavnen til Union Station i centrum af Chicago, ligesom der også kører busser inde til byen. Vil du gerne kunne bevæge dig frit rundt, også uden for centrum, kan det dog anbefales at leje en bil.

Biludlejning i Chicago O’Hare Lufthavn

Adskillige biludlejningsselskaber betjener Chicago O’Hare Lufthavn, herunder blandt andet Budget, Alamo, Holiday Autos, Avis rent a car, Holidaycars, Dollar, Enterprise, Hertz biludlejning, SIXT og Europcar. Disse og andre udlejere finder du samlet i lufthavnens såkaldte Multi-Modal Facility (MMF), som også omfatter en stor, offentlig parkeringplads (Lot F). Dette store kompleks ligger i den nordøstlige kant af lufthavnsområdet på adressen 10255 W. Zemke Blvd., Chicago, IL 60666.

Når du ankommer med fly til Chicago O’Hare Lufthavn og skal videre med billeje, skal du dog blot kigge efter shuttlebusserne uden for bagageudleveringen, som ifølge skiltningen kører til “Rental Cars / Parking Lot F”. Disse kører i fast rutefart til MMF døgnet rundt.

Selvom udvalget af biludlejningsfirmaer Chicago O’Hare Lufthavn er stort, bør du bestille din lejebil på forhånd. Det giver dig de bedste muligheder for at finde den bedste pris på netop den type bil, du har brug for. Vælg blot den ønskede lejeperiode i søgemaskinen øverst her på siden for at få en hurtig oversigt over billig biludlejning i Chicago O’Hare Lufthavn, der inkluderer tilbud fra alle de forskellige udlejere.

Har du allerede en klar ide om, hvilken type lejebil du søger? Så kan du ofte med fordel bruge søgemaskinens filterfunktion til at indsnævre dit søgeresultat yderligere. Du kan for eksempel vælge kun at få vist køretøjer fra en bestemt størrelsesklasse, hvis du er på udkig efter en familievenlig mini-van eller kun er interesseret i at se priser på de mindste og billigste lejebiler. Ligeledes er der mulighed for at begrænse søgeresultatet til kun at vise biler fra bestemte biludlejningsfirmaer.

Sådan afleverer du din bil igen

Du afleverer din lejebil det samme sted, som du afhenter den. Du skal derfor blot køre efter biludlejningscenteret på 10255 W. Zemke Blvd., hvor du det sidste stykke kan følge skiltningen mod ‘Car rental returns’. Når du har parkeret din bil, skal du som det sidste huske at tømme den for eventuelt affald og personlige ejendele. Vi anbefaler derudover, at du for en sikkerheds skyld tager nogle billeder eller video af bilen, både ind- og udvendigt. Så kan du senere dokumentere bilens stand, da du afleverede den, hvis personalet da ikke laver et tjek med det samme.

Mange af biludlejningsselskaberne i O’Hare Lufthavn har døgnåbent og personale til at tage imod dig ved aflevering af lejebilen. I nogle tilfælde skal du dog blot aflevere din nøgler i en ‘drop box’ på stedet. Derefter kan du tage en gratis shuttlebus hen til din lufthavnsterminal.

Hvis du ikke ønsker at rejse hjem fra Chicago Lufthavn, tilbyder de fleste af lufthavnens biludlejere også en-vejs-billeje. Det er en god mulighed for at nå længere omkring i løbet af dit ophold i USA, da du så ikke behøver at vende tilbage til udgangspunktet. Mange turister vælger da også at bruge lufthavnen som udgangspunkt for en kør-selv-ferie i USA med billeje, der ender ude ved vest- eller østkysten.

Oplevelser med billeje i Chicago O’Hare Lufthavn

Lejer du en bil i Chicago O’Hare Lufthavn, har du et godt udgangspunkt for at opleve både det amerikanske Midtvesten og endnu fjernere destinationer. Biludlejning er for eksempel en oplagt mulighed for at tage på et ægte amerikansk roadtrip ad den legendariske Route 66. Vil du ikke følge denne rute hele vejen til Californien, kan du med billeje dog også nøjes med at udforske nogle af de mange spændende attraktioner lidt nærmere Chicago.

Du kan for eksempel gøre som de lokale ynder at gøre på de varme sommerdage og blot køre en tur (cirka 2 timer) nordpå til Lake Geneva i nabostaten Wisconsin for at bade, sejle eller vandre. Holder du af friluftsliv, tager det ligeledes kun omkring et par timer at køre til Starved Rock State Park, hvor du kan bruge dagen på at vandre gennem flotte kløfter til vandfald. Rejser du med børn, vil en udflugt til forlystelsesparken Six Flags Great America med garanti også vække begejstring.

Populære destinationer

  • Chicago: Som rejsemål er “The Windy City” ikke lige så kendt ude i verden som f.eks. New York eller Los Angeles. Chicago har dog også masser at byde på i form af seværdigheder og ikke mindst kulturliv. Afsæt derfor gerne flere dage til at udforske byen, inden du med billeje begiver dig videre.
  • Route 66: En af USA’s mest legendariske vej-strækninger er Route 66, som strækker sig fra Chicago til Los Angeles. Oprindeligt var ruten en af de få, som krydsede over Rocky Mountains. Den er ganske vist ikke længere officielt del af US-Highway-systemet, men du kan stadig kører på omkring hovedparten af den originale rute. Undervejs passerer du stribevis af seværdigheder og stemningsfulde småbyer.
  • Lake Geneva: Følg US-12 fra Chicago til dette populære ferieområde, hvor deri sagens natur er rig mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport eller blot slappe af ved søbredden. Det er også populært at shoppe i områdets mange små butikker.
  • Six Flags Great America: Følger du Interstate 94 nordpå fra centrum af Chicago tager det blot omkring 45 minutter at køre op til den populære forlystelsespark. Her venter masser af sjov for hele familien med rutsjebaner og talrige andre forlystelser, heriblandt landets største karrusel. Six Flags inkluderer også vandlandet Hurricane Harbor water park.

Nyttige links

Lufthavnens egen hjemmeside
Det lokale turistkontors officielle hjemmeside.

Find den billigste lejebil i Chicago O’Hare Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her