Billeje i Chicago O'Hare lufthavn

Find den billigste billeje i Chicago O’Hare lufthavn i USA gennem vores søgemaskine, som sammenligner priser på billeje i Chicago O’Hare lufthavn fra mere end 500 biludlejningsselskaber.  Indtast i søgemaskinen, hvornår du vil afhente din bil og tryk “find billigste pris”, så får du et overblik med alle ledige lejebiler og pariser i Chicago O’Hare lufthavn.

Lufthavnen

Chicago O’Hare International Airport har lufthavns koden ORD og  ligger ca. en halv times kørsel i bil nordvest for Chicago. Lufthavnen vandt tilbage i år 2009  prisen for bedste lufthavn i USA af Traveler. Der er underjordisk forbindelse mellem lufthavnen og centrum af Chicago foruden busser.

Der er flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, herunder bland andet Budget, Alamo, Holiday Autos, Avis rent a car, Holidaycars, Dollar, Budobtain, Enterprise, Hertz biludlejning, SIXT billeje, AutoEscape og Europcar, som ligger i terminal 1,2 og 3 ved siden af der hvor man for sin bagage.

Sidste år besøgte over 65 millioner passagerer Chicago lufthavn. Det store antal passagerer, gør det til en af de fire største lufthavne i verden. Lufthavnen i Chicago er meget vigtigt i forhold til internationale destinationer og tilbyder flyvninger til mere end 70 forskellige destinationer uden for USA. Det er den vigtigste base for flyselskaberne American Airlines og United Airlines. Lufthavnen har fire forskellige jernbane terminaler. Der er masser af cafeer, restauranter, barer og butikker. Der er også trådløs internetadgang, medicinsk center, kapel, banker, legerum, business center og kunstudstillinger. Hilton Chicago O’Hare hotel, ligger i Terminal 2.

Fra Danmark flyver bl.a. SAS direkte fra Københavns lufthavn til Chicago O´Hare.

Chicago

Vil du vide mere om Chicago kan du læse om byen i vores guide om billig billeje, her kan du læse om byen, få tips til oplevelser i bil i området og naturligvis læse om billeje i Chicago.

Billeje i Chicago