Billeje i Washington Dulles lufthavn

Find den billigste pris på leje af bil i Washington Dulles Lufthavn i søgemaskinen her, som sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber i Washington og i alle andre byer og lufthavne i USA.

Med en lejebil til rådighed ligger USA’s hovedstad for dine fødder og ikke mindst resten af den amerikanske østkyst. Her på Billeje.info finder du både små, praktiske biler, som er nemme at parkere og at komme rundt med i Washingtons trafikerede bygader, samt store rummelige biler til en længere bilferie i USA.

Hovedterminalen fra 1962 bruges i dag primært til check-in, bagageudlevering og sikkerhedstjek. De fleste gates findes i lufthavnens nyere terminalbygninger. Foto: Joe Ravi, CC-BY-SA 3.0

Washingtons vigtigste lufthavn

Den amerikanske hovedstads primære internationale lufthavn, som officielt hedder Washington Dulles International Airport og har lufthavnskoden IAD, ligger ca. 40 km fra centrum af byen. Geografisk er lufthavnen ganske vist placeret i delstaten Virginia, og den er blot en af flere lufthavne i eller nær Washington, men klart den med flest internationale destinationer. Bussen mellem lufthavnen og Washington D.C. går ofte.

Leje af bil i Dulles Lufthavn

Da Dulles Airport hidtil ikke har haft adgang til jernbanenettet, er der et meget stort udvalg af biludlejningsselskaber, både i og udenfor lufthavnen. De biludlejningsselskaber der er til stede i lufthavnen er bla. Alamo, Avis rent a car, Hertz biludlejning, Enterprise Budobtain, National Trifty og det tyske selskab SIXT billeje. Udlevering af biler foregår nemt og hurtigt.

Takket være det gode udvalg af biludlejningsselskaber i Washington Dulles Lufthavn har du under normale omstændigheder mulighed for at vælge frit fra alle de populære bilgrupper. Rejser du med familien eller en anden gruppe, er det for eksempel oplagt at leje en SUV eller en mini-van, hvor der både er god plads til både passagerer og bagage. Er du alene afsted er lejebilerne i Økonomi-klassen interessant, hvor du blandt andet finde små, smarte modeller, der gør det nemt at komme omkring i byen. Trods det gode sortiment af lejebiler i lufthavnen bør du altid bestille billeje i Washington Dulles Lufthavn hjemmefra. Så er du sikker på, at den ønskede biltype står klar til dig. Desuden kan du så i ro og mag sammenligne priser fra de forskellig udbydere for at finde det bedste tilbud.

I 2020 indvier de lokale myndigheder en udvidelse af den lokale metros Silver Line, som føres frem til lufthavnen, og dermed giver direkte adgang til centrum med offentlig transport. Der vil dog stadig være 16-17 stop på ruten før centrum nås, hvorfor mange stadig vil benytte billeje ved besøg i byen ved Potomac-floden. En lejebil er desuden det bedste valg, hvis du også skal besøge steder uden for byen.

Find den billigste billeje på få sekunder

Det er nemt at finde og bestille den billigste billeje i Washington Dulles Lufthavn, hvis du bruger søgemaskinen her på Billeje.info. Søgemaskinen, der stilles til rådighed af CarTrawler, giver dig således en samlet oversigt over de aktuelt bedste tilbud på lejebiler fra de forskellige udlejere i lufthavnen, så du slipper for selv at tjekke priser hos hver enkelt.

Det eneste du skal gøre er at angive, hvornår du ønsker at afhente din lejebil. Derefter kan du blot læne dig tilbage, mens søgemaskinen går på jagt efter de billigste priser på et bredt udvalg af køretøjer. Har du allerede en bestemt type lejebil i tankerne, kan du efterfølgende ved hjælp af filterfunktionen nemt indsnævre søgeresultatet yderligere. Ligeledes kan du med filteret vælge kun at se lejebiler fra bestemte udbydere. Når du har fundet den ønskede bil, er du blot nogle få klik mere fra at have sikret dig en reservation. Så kan du med ro i sindet rejse til Washington Dulles, hvor din bil vil stå klar ved ankomst.

Stort udvalg af faciliteter

Washington Dulles Lufthavn er opkaldt efter den tidligere, amerikanske udenrigsminister John Foster Dulles, som var en del af Eisenhower-regeringen kort efter 2. Verdenskrig. Den blev åbnet i 1962 og hovedbygningen er tegnet af den finsk-amerikanske arkitekt Eero Saarinen. Årligt benytter næsten 25 millioner passagerer Washington Dulles Lufthavn, som bl.a. er fast base for et af de store flyselskaber i USA, United Airlines, og har forbindelser til omkring 100 nationale og internationale destinationer. Lufthavnens 113 gates er fordelt på tre terminaler, der udover den originale hovedterminal, som blev udvidet i 1996, inkluderer to nyere terminaler, der har de fleste af lufthavnes gates. Transporten mellem terminalerne sker primært med det underjordiske tog AeroTrain, men også det oprindelige system af såkaldte ‘Mobile Lounges’ og ‘Plane Mates’ er stadig i brug.

Flere af verdens største flyselskaber har deres egne lounges i Dulles lufthavn, herunder Air France, British Airways, Etihad, Lufthansa, United Airlines og Virgin Atlantic. Udvalget af butikker, restauranter, caféer og barer er gode, bl.a. fordi her er en høj andel af forretningsrejsende, som har tendens til at bruge større beløb i terminalerne end de fritidsrejsende. Andre servicetilbud omfatter massage, manicure, trådløst internet, bank, Kapel og business-center. Washington Dulles Airport Marriott hotel ligger i lufthavnen og har et stort Conference Center.

Find din lejebil i Washington Dulles Lufthavn

Der kører gratis shuttle-busser fra lufthavnsterminalen hen til biludlejningsselskaberne, der er samlet i den nordlige del af lufthavnsområdet. Hver udlejer har sin egen shuttle-bus, så vær opmærksom på at du stiger ombord i den rigtige. For at finde biludlejernes shuttle-busser, skal du efter bagageudleveringen blot fortsætte ned mod ‘Ground Transportation’ gennem dør 2, 4, eller 6.

Vil du lette ekspeditionen i forbindelse med udleveringen af din lejebil, er der et par ting du selv kan gøre. Det gælder først og fremmest om at have de nødvendige dokumenter klar, når du henvender dig ved skranken. Du skal naturligvis medbringe din billejevoucher, som vi anbefaler, at du for en sikkerheds skyld printer ud, så du ikke er afhængig af din telefon. Derudover bør du på forhånd undersøge, om du skal medbringe et internationalt kørekort. På rejser til USA anbefales dette som udgangspunkt. Derudover skal du bruge dit pas og et kreditkort, hvor navnet på begge dele skal stemme overens med det på dit kørekort. Endelig er at godt tips at lave en lille seddel hjemmefra, hvorpå dit navn, adresse i Danmark, mobilnummer og e-mail fremgår tydeligt. Disse oplysninger vil personalet spørge efter.

Aflevering af lejebil i Washington Dulles Lufthavn

Skal du aflevere din lejebil i Washington Dulles Lufthavn, skal du blot køre efter ‘Rental Car Return’, når du kommer ind på lufthavnsområdet. Biludlejningsselskaberne har alle deres parkeringspladser på Autopilot Drive. Efter du har afleveret din bil, kan du tage en shuttle-bus hen til selve terminalen.

Populære destinationer i området

Når du lejer en bil i Washington Dulles lufthavn, giver du dig selv optimale betingelser for at udforske denne skønne del af USA. Udover at et besøg i hovedstaden selvfølgelig ligger lige for, rummer området omkring Washington også på store naturoplevelser og spændende byer. Faktisk er det netop, hvis du har planer om at begive dig uden for centrum af Washington, at det for alvor giver mening at benytte billeje.

  • Richmond, storby i Virginia: Har bl.a. et spændende borgerkrigsmuseum og en populær gågade med talrige restauranter og butikker.
  • Great Smoky Mountains, smukt bjergområde og nationalpark vest for lufthavnen
  • Blue Ridge Parkway, smuk road trip – særligt smuk i efterårsfarver. Vil du følge hele ruten er det en tur på 755 km, som tager dig gennem North Carolina og Virginia på tværs af Blue Ridge Mountains. Ruten regnes med rette for et af de smukkeste roadtrips i USA.
  • Chesapeake Bay: Trænger du til en pause fra storbylivet, kan du gøre som de lokale og tage på en dagstur til Chesapeake Bay mod syd. Her finder du de nærmeste strande til Washington DC og talrige charmerende kystsamfund, hvor især fiskerestauranterne hører til blandt højdepunkterne.
  • George Washington & Jefferson National Forest: Smukke skovklædte bjerge der indbyder til vandre- og cykelture. En chance for at opleve en lille bid af Appalacherne.
  • Philadelphia, storby i Pennsylvania: Benytter du billeje til at tage på en tur op langs den amerikanske østkyst, bør du afsætte tid til at besøge denne storby, der er lidt af en overset perle.

Og lejer du en bil, er det naturligvis også muligt at køre helt til New York og videre nordpå, eller mod syd og fx. besøge sydstaterne med byer som Charlotte og Charleston, på vej mod sydlige og varme himmelstrøg i Florida. Når du lejer bil i Dulles Airport er det mod gebyr nemt at aflevere lejebilen et andet sted, fx. i Miami, så du får det maksimale ud af sin tur, uden du behøver at vende tilbage til udgangspunktet.

Reagan lufthavn og Baltimore lufthavn

Den anden store lufthavn i Washington-området hedder Washington D.C. Reagan lufthavn (DCA). Lufthavnen ligger helt inde i centrum og håndterer kun indenrigsfly, bl.a. fordi store fly ikke har lov at lande her pga. støj. Også her finder du også et stor udvalg af billig billeje fra de fleste billejeselskaber i USA.
>> Bestil billig billeje i Washington Reagan lufthavn

Lige nord for Washington DC finder man desuden Baltimore Airport, som ligger i delstaten Maryland. Herfra flyver både en række indenrigsruter og internationale ruter, som kan være interessante at tage i betragtning til rejsen. Det er ofte gratis at aflevere lejebil i Dulles lufthavn, som man har hentet i Baltimore – og omvendt.
>> Læs også om billig billeje i Baltimore lufthavn

Nyttige links

Lufthavnens officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i Washington Dulles Lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her