Billeje i Washington Dulles lufthavn

Find den billigste pris på leje af bil i Washington i søgemaskinen, som sammenligner priser på billeje fra alle biludlejningsselskaber i Washington og i alle andre byer og lufthavne i USA.

Lufthavnen

Ca. 40km fra centrum af USAs hovedstad, ligger byens store internationale lufthavn, som hedder Washington Dulles International Airport og har lufthavnskoden IAD. Geografisk er lufthavnen placeret i delstaten Virginia, og den er en af flere lufthavne i og nær Washington, men klart den med flest internationale destinationer. Bussen mellem lufthavnen og Washington går ofte.

Find billig billeje i Washington Dulles Airport

Leje af bil i Dulles Lufthavn

Da Dulles Airport hidtil ikke har haft adgang til jernbanenettet, er der et meget stort udvalg af biludlejningsselskaber, både i og udenfor lufthavnen. De biludlejningsselskaber der er til stede i lufthavnen er bla. Alamo, Avis rent a car, Hertz biludlejning, Enterprise Budobtain, National Trifty og det tyske selskab SIXT billeje. Udlevering af biler foregår nemt og hurtigt.

I 2020 indvier de lokale myndigheder en udvidelse af den lokale metros Silver Line, som føres frem til lufthavnen, og dermed giver direkte adgang til centrum med offentlig transport. Der vil dog stadig være 16-17 stop på ruten før centrum nås, hvorfor mange stadig vil benytte billeje ved besøg i byen ved Potomac-floden.

Stort udvalg af faciliteter

Lufthavnen er opkaldt efter den tidligere, amerikanske udenrigsminister John Foster Dulles, som var en del af Eisenhower-regeringen kort efter 2. Verdenskrig. Den blev åbnet i 1962 og hovedbygningen er tegnet af den finsk-amerikanske arkitekt Eero Saarinen. Sidste år var der mere end 25 mil. passagerer som rejste til og fra Washington Dulles lufthavn, som bl.a. er hjemsted for et af de store flyselskaber i USA, United Airlines og har omkring 100 nationale og internationale destinationer, som har afgang fra over 120 gates.

Flere af verdens største flyselskaber har deres egne lounges i Dulles lufthavn, herunder Air France, British Airways, Etihad, Lufthansa, United Airlines og Virgin Atlantic. Udvalget af butikker, restauranter, caféer og barer er gode, bl.a. fordi her er en høj andel af forretningsrejsende, som har tendens til at bruge større beløb i terminalerne end de fritidsrejsende. Andre tjenester omfatter massage, manicure, trådløst internet, bank, Kapel og business-center. Washington Dulles Airport Marriott hotel ligger i lufthavnen og har et stort Conference Center.

Populære destinationer i området

Når man lejer en bil i Washington Dulles lufthavn er det nemt at komme ud og se denne skønne del af USA. Udover at et besøg i hovedstaden ligger lige for, rummer området omkring Washingtong også på store naturoplevelser og spændende byer, bl.a.
– Richmond, storby i Virginia
– Great Smoky Mountains, smukt bjergområde og nationalpark vest for lufthavnen
– Blue Ridge Parkway, smuk road trip – særligt smuk i efterårsfarver
– Newport, flådehovedkvarter
– Philadelphia, storby i Pennsylvania

Og så er det naturligvis også muligt at køre helt til New York og videre nordpå, eller mod syd og fx. besøge sydstaterne med byer som Charlotte og Charleston, på vej mod sydlige og varme himmelstrøg i Florida. Når man lejer bil i Dulles Airport er det mod gebyr nemt at aflevere lejebilen et andet sted, fx. i Miami, så man får det maksimale ud af sin tur, uden man behøver at vende tilbage til udgangspunktet.

Reagan lufthavn og Baltimore lufthavn

Den anden store lufthavn i Washington-området hedder Washington D.C. Reagan lufthavn (DCA). Lufthavnen ligger helt inde i centrum og håndterer kun indenrigsfly, bl.a. fordi store fly ikke har lov at lande her pga. støj. Også her finder du også et stor udvalg af billig billeje fra de fleste billejeselskaber i USA.
>> Bestil billig billeje i Washington Reagan lufthavn

Lige nord for Washington DC finder man desuden Baltimore Airport, som ligger i delstaten Maryland. Herfra flyver både en række indenrigsruter og internationale ruter, som kan være interessante at tage i betragtning til rejsen. Det er ofte gratis at aflevere lejebil i Dulles lufthavn, som man har hentet i Baltimore – og omvendt.
>> Læs også om billig billeje i Baltimore lufthavn

Find den billigste lejebil i Washington Dulles lufthavn Find Billeje her --> Sammenlign priser her