Billeje i Los Angeles Lufthavn

Billig biludlejning i Los Angeles Airport

Det er nemt at leje bil i Los Angeles Lufthavn – også kendt som LAX.

Lufthavnen i Los Angeles er den femte travleste lufthavn i verden, og servicerer et af de mest tæt befolkede områder i USA. Det er et klassisk udgangspunkt for road trips i Californien og lufthavnen har gode forbindelser til Europas største lufthavne.

Det kan derfor være en god idé, at overveje at leje en bil på forhånd hos Billeje.info, når turen går til Los Angeles. I søgemaskinen foroven kan du finde den billigste billeje i Los Angeles lufthavn, idet den finder de bedste priser fra alle biludlejningsselskaber i lufthavnen.

Lufthavnen i Los Angeles

Mange storbyer rundt i verden betjenes af flere, større lufthavne, fx. New York og London, men i Los Angeles er der reelt kun én stor lufthavn, og det er Los Angeles International Airport – i daglig tale blot omtalt ved IATA-koden LAX. Lufthavnen er blandt de største i verden og betjener årligt omkring 90 mio. passagerer, heraf 2 mio. alene til San Francisco International, mens den største internationale destination er Heathrow i London med omkring 1,6 mio. passagerer om året.

Lufthavnen har hele 9 terminaler med ikke færre end 128 gates. Terminalerne er nummeret fra 1 til 8, mens de oversøiske rejsemål håndteres i “Tom Bradley International Terminal” eller blot “TBIT”. Det er her, du skal befinde dig, hvis du skal flyve tilbage til Europa.

Billig billeje Los Angeles lufthavn

I LAX er det ikke muligt at hente lejebilen i eller ved terminalen, men der er pt. 13 udlejningsfirmer, som tilbyder gratis, hyppig pick-up og drop-off pendulkørsel mellem Los Angeles International Airport og p-området for biludlejning. Har du ikke booket en lejebil på forhånd skal du først finde en ‘kiosk’ hos en udlejer i terminalen og have forhandlet en pris. Vi anbefaler derfor ubetinget, at du lejer en bil hjemmefra, så du ved hvilket firma du skal kigge efter. I lejebetingelserne kan du se, om der er inkluderet shuttlebus til udleveringen.

Når du er fløjet til LAX, er det nemt at finde shuttlebusserne. Lige udenfor bagageudleveringsområdet, på terminalens nedre etage, skal du kigge efter skiltet “Rental Car Shuttles”, som viser et lilla ikon med et piktogram af en bil og en nøgle. Vent der til din shuttle dukker op – vær opmærksom på at tage den shuttle, som passer til dit biludlejningsfirma. Der er flere udlejningsfirmaer, hvor det er nødvendigt at aftale et tidspunkt for afhentning af shuttle – se i dine lejebetingelser – typisk er det et spørgsmål om at lave en opringning, og så er bussen der i løbet af få minutter.

Priserne på billeje i Los Angeles Lufthavn er pga. den store konkurrence næsten altid rimelig overkommelige, og man får glæde af de mange fordele som følger med en lejebil. At bevæge sig rundt mellem de forskellige seværdigheder i så stor en by kan hurtigt blive temmelig besværligt, når man benytter sig af den offentlige transport. Her skal man indordne sig under tidsplaner og stoppesteder og ofte en lang ventetid. Vær dog opmærksom på at sætte rigelig tid af til afhentningen af din lejebil, da du først skal med shuttle, derefter ordne papirarbejde, og først dér kan du finde din lejebil.

Nå Los Angeles seværdigheder med billeje

USA er et land, som er bygget til biler. Det er derfor langt mere effektivt for turister at leje en bil, da man så kan køre hvorhen, man vil, uden unødvendige stop eller omveje. Det er dog usandsynligt, at man vil undlade pauser, da der er så mange spændende butikker der lokker, lige fra eksklusive modebutikker til sjove souvenirbutikker. Rejser man rundt i en lejebil kan man stoppe ved alle de butikker man har lyst til, og man behøver ikke bekymre sig om at slæbe poserne tilbage til hotellet.

Få mange flere oplysninger om Los Angeles lufthavn på den officielle hjemmeside.