Billeje i New York

New York state

Lej en bil i New York, hvis du vil opleve alt det, denne alsidige stat i det nordøstlige USA har at byde på. Med billeje vil opdage, at New York er meget andet end høje skyskrabere. Her er alt fra frodige bjerge til lange sandstrande. Du kan bestille billig biludlejning i New York i søgemaskinen på denne side. Det er både hurtigt og vil spare dig for en masse besvær og penge

Strand New York.
Jones Beach, bare en af de mange gode badestrande i staten New York. Foto: rik-shaw, CC BY 2.0

New York – the Empire State

De fleste af os forbinder nok navnet ‘New York’ med New York City, men det er faktisk navnet på hele staten. Den udgjorde en af de oprindelige kolonier ved den europæiske kolonisering af Amerika og har lige siden været en af de mest indflydelsesrige i landet.

Staten New York har omkring 19,5 millioner indbyggere, hvor af omkring 40 procent bor i New York City. The Big Apple er uden tvivl den mest berømte destination i staten, som absolut er et besøg værd. Byen er helt uovertruffen, når det gælder kulturel mangfoldighed, shopping, underholdning samt dets imødekommende befolkning.

Oplev naturen i New York med lejebil

Der er dog meget andet end den berømte metropol at opleve og udforske i staten New York, og den bedste måde at gøre det på er med billeje. Det er for eksempel også i New York, at du finder de spektakulære Niagara Falls, Thousand Islands og Appalacherne (Appalachian Mountains), der er en så stor kontrast til betonjunglen på Manhattan, som man næsten kan forestille sig.

Billeje i New York giver dig chancen for inden for én dag at opleve områderne langs havet og de smukke strande, charmerende byer, skovrige bjerge og masser af historiske seværdigheder rundt om i staten. Selvom staten er stor, er den ikke større end at man kan nå rundt til det hele i bil. Selv en tur på tværs af hele staten fra New York City til Buffalo kan gøre på syv timers tid. Der er offentlig transport i form af for eksempel Amtrak-tog mellem de større byer. Men vil du også opleve de mange andre spændende steder, er en lejebil ubetinget det bedste valg.

Nemt at bestille billeje i New York

Uanset om du først vil hente din lejebil efter et par dages storbyferie på Manhattan, eller har brug for billeje allerede ved ankomst i lufthavnen, bør du bestille din i forvejen.

Det kan du gøre i den populære søgemaskine fra CarTrawler, som du finder øverst her på siden. Her finder du billige priser fra en bred vifte af udlejere i New York. Det inkluderer Alamo, Budget, Enterpriser, Hertz og alle de andre store firmaer, men også en stribe mindre, lokale udlejere. Du har derfor gode chancer for at finde et godt tilbud på netop den type lejebil, du er på udkig efter – til den rigtige pris.

Billeje er generelt billigere i New York og resten af USA, end vi er vant til fra Europa. Derfor er kan det dog alligevel anbefales at bestille sin lejebil hjemmefra, hvis prisen er vigtig. Det giver således bedre mulighed for i ro og mag at sammenligne priser fra de mange forskellige udlejere.

Lufthavne

Flyver man til New York fra udlandet, vil det næsten altid være med ankomst i en af de internationale lufthavne omkring New York City. Der er ganske vist også andre lufthavne i staten, som for eksempel Buffalo Lufthavn, men det er dog sjældent, at man kan finde direkte forbindelser til dem. Det er typisk i JFK eller LaGuardia, man ankommer fra Europa. Her kan du allerede have en lejebil stående klar til dig, hvis du booker den i søgemaskinen her på Billeje.info

Biludlejning i New York City

Biludlejning giver mulighed dig mulighed for at besøge de fem områder, som udgør New York City; Queens, Manhattan, Bronx og Staten Island. Blandt de mest berømte attraktioner i området er Central Park og Frihedsgudinden samt perlerækken af museer inklusiv Guggenheim Museum, Metropolitan Museum of Art og American Museum of Natural History.

Skal du udelukkende opholde dig på Manhattan, er en bil ikke det mest oplagte transportmiddel. Men derimod er det oplagt at reservere en billig lejebil i New York City, hvis du også vil opleve resten af staten. Ikke langt fra Manhattan finder du for eksempel Long Island, som er en populær destination for New Yorks indfødte, med fantastiske hvide strande, samt den berømte badeby Hamptons.

Populære destinationer i staten

  • Niagara Falls
  • Albany
  • New York City
  • Saratoga Springs
  • Catskills
  • Fire Island National Seashore
  • Lake George

Læs mere om staten New York på den officielle hjemmeside

Find den billigste lejebil i New York Find Billeje her --> Sammenlign priser her