Billeje i staten New York

Det er en god idé, at leje en bil i New York, så man kan rejse rundt og opleve staten, som er opdelt i 11 forskellige destinationer; New York City, Long Island, Hudson Valley, Greater Niagara, Finger Lakes, Chautauqua-Allegheny, The Catskills, Capital-Saratoga, Thousand Islands-Seaway, Adirondacks og Central Leatherstocking.

New York Citys berømte skyline. Foto: AngMoKio

Oplev naturen i New York med lejebil

Med kun en enkelt dags kørsel, kan man besøge områderne langs havet og de smukke strande, charmerende byer, skovrige bjerge og masser af historiske seværdigheder i staten New York.

Den meste berømte destination i Staten New York, og som absolut er et besøg værd, er New York City. Byen er helt uovertruffen i form af kulturel mangfoldighed, business, underholdning samt en samlet befolkning.

Biludlejning i New York City

Biludlejning i New York giver mulighed for at besøge de fem områder, som udgør New York City; Queens, Manhattan, Bronx og Staten Island. Berømte attraktioner i området er Central Park, FN’s hovedkvarter og Frihedsgudinden.

Andre interessante seværdigheder i New York City er Carnegie Hall, Guggenheim Museum, Lincoln Center for Performing Arts, Metropolitan Museum of Art, American Museum of Natural History og New York Philharmonic Symphony. For dem som elsker at shoppe, så kan man finde mode af høj kvalitet i Bloomingdale’s og Macy’s.

Se Albany med billeje

Ikke langt fra Manhattan finder man Long Island, som er en populær destination for New Yorks indfødte, med fantastiske hvide strande, samt den berømte badeby Hamptons.

Hvis man vælger at leje en bil i New York, kan man køre nord for New York City og besøge Albany, delstatens hovedstad. Her finder man blandt andet et statsmuseum og et bibliotek, som er interessante at besøge. Bygninger i en smuk fransk stil tilføjer en unik charme til området.

Læs mere om staten New York på den officielle hjemmeside.