Billeje på Island

Biludlejning på Island

Er du til smuk natur, så er Island lige sagen. Med alt fra rødglødende lava til brusende vandfald, har vulkanøen langt mod nord en masse at byde på. Med billeje på Island kan du nemt komme rundt til de forskellige attraktioner. Start med at finde den billigste pris på din lejebil her på Billeje.info.

Uanset om det blot er til en enkelt dag på Golden Circle eller du vil køre hele øen rundt, er det med billeje, du får mest ud af din tur. Så bestemmer du selv for eksempel, hvor længe du vil beundre det berømte vandfald Gullfoss, der på solrige dage danner en fortryllende regnbue med et storslået landskab som baggrund, eller om du lige vil tage en halv times spa-bad mere i en varm kilde.

I en lejebil kan du udforske Island helt i dit eget tempo. Foto: Andreas MUnsplash

Kulturelt hotspot i Reykjavik

Spektakulær natur er ikke det eneste Island har at byde på. Hovedstaden Reykjavik er en øens kulturelle hotspot med et rigt natteliv og mange gode muligheder for at tilfredsstille shoppinggenet. Du kan selvfølgelig starte din billeje på Island i Reykjavik, hvis du vil, eller eventuelt aflevere bilen her.

Billig biludlejning på Island er helt klart den nemmeste og bedste måde at opleve byen på, hvis du godt kan lide selv at have kontrol over dagen. Fra Myvatyns flotte landskaber til den klippefyldte, dramatiske kystline – Island har nogle af de største naturattraktioner i Europa.

Vi anbefaler at du bestiller din billeje på forhånd, da det sparer dig for både tid og penge. Det er rart at vide at der står en bil og venter på når man ankommer, så slipper man for at skulle rundt til de forskellige firmaer og finde det bedste tilbud.

I vores søgemaskine samler vi de bedste kampagnepriser fra alle de store biludlejningsselskaber så du kan regne med at priserne altid er opdaterede. Prøv engang og se om du finder noget der passer dig.

Det ene flotte landskab efter det andet åbenbarer sig foran dig. Foto: redcharlie | @redcharlie1Unsplash
Eksempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Book fra 120,- pr. dag
Eksempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Book fra 119,- pr. dag
Eksempel

Mellemstørrelse

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Book fra 210,- pr. dag

Leje af bil på Island

Husk at bestille din billeje i Island online hjemmefra, så kan du opleve flest mulig af de mange seværdigheder, landet har at byde på. Du kommer nemmest rundt på Island, hvis du har en lejebil til rådighed. Det er dog naturligvis også en mulighed blot at leje en bil til nogle dage af ferien.

Som du sikkert allerede ved, er Island især kendt for sine gletsjere og varme kilder, og de er hvert år en stor tiltrækningskraft på udenlandske turister verden over, ligesom du også kan opleve vulkaner – måske endda i udbrud. Islands turisme er generelt koncentreret omkring naturoplevelser, og med billeje kan du få mest muligt ud af dem.

Island  har egentlig et misvisende navn. Faktisk er den omkring 89 procent isfri og har nogle af jordens mest utrolige landskaber, fulde af kontraster og ekstremer. I middelalderen var det den almindelige opfattelse, at øen var tærsklen til underverdenen, og Jules Verne valgte en vulkan her som adgangsvejen hertil i sin Rejsen til Jordens Centrum. Ordet gejser stammer herfra, opkaldt efter Ceysir, den største af Islands mange hede springkilder. Der er også lavasletter, boblende mudderpøle og dampkilder, men kigger man i en anden retning, vil man kunne se masser af is, blandt andet den dramatiske gletsjersø ved Jökulsarlon, berømt for sine isbjerge, der brækker af fra gletsjerranden og danner en stadig omskiftelig labyrint for de travle turbåde.

Ringvejen er perfekt til en bilferie med billeje. Foto: Rory HennesseyUnsplash

Ringruten/ringvejen rundt om Island – Hringvegur

Den tosporede Ringrute (eller Rute 1 – den eneste, der er) fører dig de næsten 1400 km rundt om det meste af øen og byder på alt fra udsigter over havet og den træløse ødemark til landskaber med is og ild inde i landet. Du kan meget vel føle det, som om du er vendt hjem igen efter en tur til månen, når du kommer tilbage til Reykjavik, verdens nordligste hovedstad. Hringvegur blev bygget i starten af 1970’erne og blev indviet i 1974, da den sidste bro var færdigbygget. Sine steder er vejen – trods sin status af Islands vigtigste vej – så øde, at der kører under 100 biler om dagen.

Ringruten starter og slutter i Reykjavik. Rejsetid: Fra juni – august, hvor gennemsnitstemperaturen i Reykjavik er 10 grader. I juli går solen ned kl. 24.00 og står op igen kl. 03.00. Kører man hele ruten med de ‘normale’ afstikkere, skal du regne med ca. 2.000 kilometers kørsel.

Før eller efter din rundtur kan et besøg i den legendariske Blå Lagune varmt anbefales. Den finder du 35 minutters kørsel uden for byen. Den er et af en halv snes offentlige varme helsebade, der siges at være hemmeligheden bag islændingenes sundhed og skønhed. Badeområdet i fri luft er fyldt med kiselholdigt vand. Med en temperatur nær de 40 grader, der skaber en bølgende hvid damp, og med et geotermisk kraftværk lige i nærheden virker sceneriet næsten surrealistisk – som i øvrigt hele øen gør det.

Udlejning af bil på Island

Reykjavik, eller nærmere bestemt Keflavik Lufthavn, ligger blot to-tre timers flyvning fra København. Har du brug for billig billeje på Island, er det som regel mest praktisk at booke den med afhentning i lufthavnen. I søgemaskinen øverst her på siden kan du dog også nemt finde og bestille en lejebil i de andre mindre lufthavne på øen. Ligeledes er der et godt udvalg af biludlejningsfirmaer på Island med kontorer inde i de større byer.

Find den billigste lejebil på Island Find Billeje her --> Sammenlign priser her