Billeje i Island

island, biludlejning, billeje, Island
island, biludlejning, billeje, Island

Islands fantastiske natur nås nemt med en lejebil. Foto: AgainErick

Er du til smuk natur, så er Island lige sagen. Fra flydende lava til vandfald, Island har en masse at byde på. Med billeje på Island kan du nemt komme rundt og se de forskellige attraktioner. Med Billeje.info finder du det bedste tilbud.

Myvatyn, i det nordlige Island, er fyldt med dampende geotermiske spa og en flot blå sø med et mangfoldigt fugleliv. Området er helt perfekt til camping og trekking, specielt i Kverkfjoli isgrotterne. Geysir (som alle andre geysere er opkaldt efter) sprudler vand op i en højde af 80 meter.

Gullfoss er Islands mest berømte vandfald, 32 meter højt og lige ned i en klippefyldt dal. På solrige dage bliver vandpartiklerne lyst op af solen og danner en fortryllende regnbue med et storslået landskab som baggrund.

Det er ikke kun natur, Island har at byde på. Reykjavik er en ren, frisk og levende by med hvidvaskede træbygninger og farverige huse. Byen har et spændende natteliv og mange gode muligheder for at tilfredstille shoppinggenet. Du kan selvfølgelig starte din billeje på Island i Reykjavik hvis du vil, eller aflevere bilen her.

At bestille biludlejning på Island er helt klart den nemmeste og bedste måde at opleve byen på hvis man godt kan lide selv at have kontrol over dagen. Fra Myvatyns flotte landskaber til den klippefyldte, dramatiske kystline – Island har nogle af de største naturattraktioner i Europa.

Vi anbefaler at du bestiller din billeje på forhånd, da det sparer dig for både tid og penge. Det er rart at vide at der står en bil og venter på når man ankommer, så slipper man for at skulle rundt til de forskellige firmaer og finde det bedste tilbud.

I vores søgemaskine samler vi de bedste kampagnepriser fra alle de store biludlejningsselskaber så du kan regne med at priserne altid er opdaterede. Prøv engang og se om du finder noget der passer dig. God tur til Island!

island, biludlejning, billeje, Island

Gullfoss, et af Islands mange smukke vandfald. Kilde: Andrea de Poda

Leje af bil på Island

Husk at bestille jeres billeje i Island online hjemmefra, så kan I komme ud og opleve de mange seværdigheder, landet har at byde på. I kommer nemmest rundt på Island, hvis I har en lejebil til rådighed på jeres ferie.

Som mange sikkert allerede ved, er Island især kendt for sine mange gletsjere og varme kilder, og de er hvert år en stor tiltrækningskraft på udenlandske turister verden over, ligesom man også kan opleve vulkaner, når man besøger øen. Islands turisme fokuserer generelt meget på naturlivet, og med billeje i Island kan I køre en tur langs øens kyster og opleve hvorfor.

Udlejning af bil på Island

Selv om Island er en meget grøn ø, er ca. ti procent af øens areal dækket af is, hvilket måske ikke helt retfærdiggør landets navn. Island er et af de mest spændende lande at besøge i Europa, især hvis man finder naturen interessant og faktisk er øen ikke kun gletsjere og vulkaner, men den består også af ørken og bjerglandskab.

Med biludlejning kommer I også nemt rundt til landets forlystelser og turistattraktioner. Island har blandt andet Europas største nationalpark, Vatnajökull, som er et ca. 12.000 kvadratkilometer stort naturbeskyttet område, som bestemt også er et besøg værd, når man holder sin ferie på Island.

Find den billigste lejebil på Island Find Billeje her -->Sammenlign priser her